Ρέντης: Ανοίγει το «κάδρο» των ερευνών – Τι εκτιμούν οι Αρχές για τους «ενορχηστρωτές» των επεισοδίων (Video)

Ρέντης: Ανοίγει το «κάδρο» των ερευνών – Τι εκτιμούν οι Αρχές για τους «ενορχηστρωτές» των επεισοδίων (Video)

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των «ενορχηστρωτών» των επεισοδίων στου Ρέντη που προκάλεσαν τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού.

Οι αρχές ανοίγουν τη «βεντάλια» των ερευνών, στρέφοντας το ενδιαφέρον τους τόσο στον 16χρονο αδελφό του 18χρονου προφυλακισθέντα, όσο και από τα αποτελέσματα που φτάνουν από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, καθώς προέκυψαν κάποιες ταυτοποιήσεις κατασχεμένων από το γήπεδο αντικειμένων με άτομα που ανήκαν στους 424 προσαχθέντες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο «κάδρο» έχει μπει 26χρονος από τα Δυτικά Προάστια, ενώ η ΕΛ.ΑΣ εκτιμά ότι δεν ήταν μόνο ένας ο ενορχηστρωτής των επεισοδείων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία δεν προτίθεται να προβεί άμεσα σε συλλήψεις. Πρώτα αναμένεται να ενημερωθεί σχετικά η εποπτεύουσα εισαγγελική Αρχή και αναμένεται τα εντάλματα να εκδοθούν σε φάση μεγαλύτερης ολοκλήρωσης της προανακριτικής διαδικασίας, ώστε να έχουν προκύψει και ρόλοι των εμπλεκομένων με τα γεγονότα.

Προφυλακιστέος ο 18χρονος

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 18χρονος που κατηγορείται ότι έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων του Ρέντη, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης:  Ρέντης: «Δεν ήξερα να χρησιμοποιώ φωτοβολίδα» – Τι υποστήριξε στην απολογία του ο 18χρονος (Video)

Ο 18χρονος πέρασε την πόρτα των δικαστηρίων Πειραιά λίγο πριν τις 11 το πρωί της Πέμπτης μαζί με τον δικηγόρο του και σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να παραδέχτηκε ότι πράγματι συμμετείχε στα επεισόδια. Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη έγινε γνωστό από τα εγκληματολογικά εργαστήρια ότι βρέθηκε στα δάχτυλά του πυρίτιδα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ζήτησε να υπαχθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter