Ρέντης: «Δεν ήξερα να χρησιμοποιώ φωτοβολίδα» – Τι υποστήριξε στην απολογία του ο 18χρονος (Video)

Ρέντης: «Δεν ήξερα να χρησιμοποιώ φωτοβολίδα» – Τι υποστήριξε στην απολογία του ο 18χρονος (Video)

Ενώπιον του ανακριτή Πειραιά βρέθηκε την Πέμπτη ο 18χρονος που ομολόγησε ότι εκτόξευσε τη ναυτική φωτοβολίδα κατά του 31χρονου αστυνομικού στα επεισόδια στου Ρέντη.

Ο 18χρονος ισχυρίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει βλάβη σε κανέναν. Παράλληλα, φέρεται να ανέφερε ότι δεν ήξερε να χρησιμοποιεί φωτοβολίδα και πως είχε στόχο να τη ρίξει προς τα πάνω.

Παράλληλα, φέρεται να δήλωσε συντετριμμένος, ενώ ζήτησε συγγνώμη από την οικογένειά του. Σημείωσε δε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι η φωτοβολίδα που χρησιμοποίησε ήταν πορτοκαλί χρώματος, ενώ την ώρα που τραυματίστηκε ο αστυνομικός ισχυρίστηκε ότι έπεσαν και άλλες φωτοβολίδες στο σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 18χρονος κατηγορείται για ηθική αυτουργία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών, για έκρηξη από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για τον άνθρωπο, διατάραξη οικιακής ειρήνης και για κατοχή βεγγαλικών.

Διαβάστε επίσης: Ρέντης: Σε εξωνεφρική αιμοκάθαρση υποβλήθηκε ο αστυνομικός – Απολογείται ο 18χρονος (Video)

Ρέντης: Τα νεότερα για την κατάσταση του 31χρονου

Διασωληνωμένος επί μία εβδομάδα στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά στα επεισόδια στου Ρέντη.

O 31χρονος δίνει δύσκολη μάχη, καθώς τις τελευταίες ώρες οι γιατροί προχώρησαν σε εξωνεφρική αιμοκάθαρση, καθώς δεν λειτουργούν πλέον πολλά ζωτικά του όργανα.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη οι γιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν στον ακρωτηριασμό του αριστερού κάτω άκρου, λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter