Ρέντης: Σε εξωνεφρική αιμοκάθαρση υποβλήθηκε ο αστυνομικός – Απολογείται ο 18χρονος (Video)

Ρέντης: Σε εξωνεφρική αιμοκάθαρση υποβλήθηκε ο αστυνομικός – Απολογείται ο 18χρονος (Video)

Διασωληνωμένος επί μία εβδομάδα στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά στα επεισόδια στου Ρέντη.

O 31χρονος δίνει δύσκολη μάχη, καθώς τις τελευταίες ώρες οι γιατροί προχώρησαν σε εξωνεφρική αιμοκάθαρση, καθώς δεν λειτουργούν πλέον πολλά ζωτικά του όργανα.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη οι γιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν στον ακρωτηριασμό του αριστερού κάτω άκρου, λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών.

Διαβάστε επίσης: Ρέντης: Προσφεύγουν στη δικαιοσύνη οι 424 προσαχθέντες οπαδοί

Απολογείται ο 18χρονος

Το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να περάσει το κατώφλι του ανακριτή ο 18χρονος ο οποίος ομολόγησε ότι πέταξε τη ναυτική φωτοβολίδα που τραυμάτισε σοβαρά τον αστυνομικό.

Στα χέρια του 18χρονου εντοπίστηκαν ίχνη πυρίτιδας τα οποία αναμένεται να χρησιμοποιηθούν και για την εργαστηριακή ταυτοποίησή του, όσον αφορά τη συμμετοχή του στα επεισόδια.

Παράλληλα, οι αρχές βάζουν στο «κάδρο» και τον νεαρότερο αδελφό του συλληφθέντα, ο οποίος κλήθηκε σήμερα για κατάθεση, ενώ έχει δώσει αποτυπώματα σε ειδικό κλιμάκια.

Την ίδια ώρα, η αστυνομία συνεχίζει την αναζήτηση των καθοδηγητών των επεισοδίων έξω από το «Μελίνα Μερκούρη», το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Διαβάστε επίσης: Επεισόδια στου Ρέντη: Απειλητικό μήνυμα στη μητέρα του 18χρονου κατηγορούμενου – «Σύντομα δεύτερη κηδεία» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter