Ρεσιτάλ χυδαιότητας από Κασιδιάρη: «Γ@μησα μια αδερφή και αποχωρώ» (video)

Ρεσιτάλ χυδαιότητας από Κασιδιάρη: «Γ@μησα μια αδερφή και αποχωρώ» (video)

Το… κομμάτι του στους δημοσιογράφους προσπάθησε να κάνει ο Ηλίας Κασιδιάρης, μετά την αποβολή του από την αίθουσα του Κοινοβουλίου.

Μετά το επεισόδιο με το Νίκο Δένδια, ο χρυσαυγίτης βουλευτής αποβλήθηκε από την αίθουσα και εξερχόμενος φώναξε στις κάμερες ότι “Γ…σα μια αδερφή και γι’αυτό αποχωρώ”!

Υπενθυμίζεται ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης υπόδικος, αντιμέτωπος με σωρεία βαρύτατων κατηγοριών. Πράγμα που δε φαίνεται να τον εμποδίζει από το να δείχνει συχνότατα το ποιόν του.

Σύμφωνα με όλες τις μαρτυρίες των βουλευτών , το επεισόδιο προκλήθηκε από τον Η.Κασιδιάρη όταν ζήτησε να μην περνά από μπροστά του ο κ.εκπρόσωπος της Ν.Δ όταν μιλάει, στην συνέχεια τον έσπρωξε και στην στην συνέχεια ενεπλάκησαν και άλλοι βουλευτές της ΧρυσήςΑυγής πετώντας μπουκάλια με νερό και αντικείμενα.

Η δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη μετά το σοβαρό επεισόδιο στη Βουλή

Σε αυτήν υποστηρίζει ότι προκλήθηκε «με σκαιό τρόπο» από τον Νίκο Δένδια ο οποίος το έκανε επίτηδες για να προκληθεί επεισόδιο ώστε να μην μάθει ο Λαός ότι η Βουλή παραδίδει την Εθνική Κυριαρχία. Ο ίδιος αρνείται ότι τον χαστούκισε ή τον γρονθοκόπησε όπως «ψευδώς αναφέρουν τα κομματόσκυλα και τα κανάλια της διαπλοκής».

Όλη η δήλωση Κασιδιάρη: 

«Δήλωση Ηλία Κασιδιάρη για το στημένο επεισόδιο από τα κόμματα του μνημονίου

Ενώ τεκμηρίωνα την αντισυνταγματικότητα του μνημονίου, ένας βουλευτής – από αυτούς που παρέδωσαν την χώρα στους ξένους τοκογλύφους – με διέκοψε παράνομα και με προκάλεσε με σκαιό τρόπο, με σκοπό να δημιουργήσει βίαιο επεισόδιο, για να μην ακούει ο Λαός ότι η βουλή παραδίδει την Εθνική μας Κυριαρχία.

Τον απώθησα, ως όφειλα, για να περιφρουρήσω το δικαίωμά μου να μιλάω ελεύθερα εντός κοινοβουλίου. Δεν τον χαστούκισα, ούτε τον γρονθοκόπησα, όπως ψευδώς αναφέρουν τα κομματόσκυλα και τα κανάλια της διαπλοκής.

Στη συνέχεια αποχώρησα από την αίθουσα εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την άθλια συμπαιγνία όλων των μνημονιακών κομμάτων από Σύριζα μέχρι ΝΔ, που καταλύουν κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας και έχουν υποδουλώσει την χώρα στα δεσμά των ξένων τοκογλύφων.

Ηλίας Κασιδιάρης, Βουλευτής Αττικής Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter