Ρέθυμνο: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις – Τρία άτομα βίαζαν τη 14χρονη με διαφορά μερικών λεπτών

Ρέθυμνο: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις – Τρία άτομα βίαζαν τη 14χρονη με διαφορά μερικών λεπτών

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη δυσώδη υπόθεση βιασμού της 14χρονης στο Ρέθυμνο. Η ανήλικη, η οποία φέρεται να έπεφτε θύμα βιασμών για τουλάχιστον δύο χρόνια αναμένεται να δώσει εκ νέου κατάθεση σε λίγες ημέρες, παρουσία παιδοψυχολόγου.

Στόχος των αρχών είναι να καταφέρουν «ξεκλειδώσουν» το κορίτσι ώστε να παράσχει νέα στοιχεία τα οποία δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε εξελίξεις. Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει το κινητό της 14χρονης, καθώς φαίνεται να υπάρχει πλήθος μηνυμάτων από άτομα που ζητούν να βρεθούν μαζί της.

Επίσης, κατάθεση θα δώσει και η μητέρα της, η οποία αποκάλυψε με δηλώσεις της ότι ντρεπόταν να της μιλήσει ενώ υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τίποτα.

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το neakriti.gr, οι κάτοικοι του χωριού αποκάλυψαν ότι ο 38χρονος ήταν υπάλληλος του πατέρα της ανήλικης και τον βοηθούσε στο μάζεμα του χαρουπιού.

Μάλιστα, στη δικογραφία που έχει μεταβιβαστεί στον εισαγγελέα αναφέρεται ότι η 15χρονη κακοποιήθηκε από τρεις άνδρες την ίδια ημέρα, με διαφορά μάλιστα λίγων λεπτών.

Σύμφωνα με τα – μέχρι χθες – στοιχεία, δεν προκύπτει ότι η ανήλικη εκδιδόταν έναντι χρηματικής αμοιβής.

12 άνδρες στο κάδρο των ερευνών

Για την δυσώδη υπόθεση έχει σχηματιστεί μια ογκωδέστατη δικογραφία. Σ’ αυτήν περιλαμβάνονται άτομα ηλικίας από 17 έως 38 ετών.  Στο κάδρο των ερευνών μέχρι στιγμής έχουν μπει 12 άνδρες με τον μικρότερο να είναι μόλις 17 ετών. Άπαντες, διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα εν λόγω άτομα κατηγορούνται είτε για βιασμό, είτε για αποπλάνηση ανηλίκου. Δύο από τους κατηγορούμενους είναι αλλοδαποί, ενώ οι υπόλοιποι ημεδαποί.

Ο 38χρονος συνελήφθη μετά από έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε στις 22 Ιανουαρίου και κρίθηκε, μετά την απολογία του, προσωρινά κρατούμενος.

Το κοριτσάκι έχει μιλήσει στους αστυνομικούς για τον ρόλο του 38χρονου από το Πακιστάν ο οποίος έριξε όλες τις ευθύνες στο παιδί λέγοντας πως οι πράξεις έγιναν με τη θέληση της, προκαλώντας οργή.

Ένας εκ των 12 ανδρών που είναι στο στόχαστρο των Αρχών, μίλησε στο MEGA και ανέφερε ότι: «Με την κοπέλα είχαμε βγει δύο φορές, ένα φλερτ ήταν, αυτό μόνο. Με Instagram μιλούσαμε, δέκα μηνύματα ανταλλάξαμε, μετά έφυγε, σταματήσαμε να μιλάμε. Μου είχε πει ότι πάει Γ’ Γυμνασίου».

Το τραγικό σημείωμα του πατέρα

Ο πατέρας της 15χρονης βρέθηκε νεκρός λίγες ώρες πριν γίνει γνωστή η κόλαση που περνούσε το παιδί του. Στις 22 Ιανουαρίου είχε γίνει έρευνα στο σπίτι που διέμενε με την κόρη του. Οι αστυνομικοί δεν έχουν ξεκαθαρίσει προς το παρόν εάν η αυτοχειρία έχει σχέση με την υπόθεση αυτήν ή όχι.

Ο 50χρονος βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του δίπλα σε μία φιάλη υγραερίου. Ο ίδιος, με ένα χειρόγραφο σημείωμα, εξήγησε το γιατί.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε συγγενής του 50χρονου στο Mega είχε αναφέρει στο σημείωμα αυτοκτονίας:

«Το σημείωμα έλεγε ότι “έμαθα αυτά τα γεγονότα για την κόρη μου και δεν μπορώ να τα αντέξω. Ευχαριστώ την αστυνομία για ό,τι έκανε. Σας παρακαλώ μην πάρετε το παιδί από τη μάνα του, δεν μπορώ να τα διαχειριστώ όλα αυτά και λόγω της κατάθλιψής μου προβαίνω στο γεγονός που έγινε”».

Από τους τελευταίου ανθρώπους που είδαν ζωντανό τον 50χρονο ήταν μία γυναίκα, ιδιοκτήτρια μίνι μάρκετ, που μίλησε στο Mega: «Είπε ότι η θεία του θέλει μια φιάλη υγραερίου. Ήταν καταθλιπτικός. Εκείνη την ημέρα δεν ήταν ομιλιτικός».

Η καταγγελία που ξετύλιξε το κουβάρι

Μία ανώνυμη καταγγελία το περασμένο καλοκαίρι στο «Χαμόγελο του Παιδιού», έγινε αφορμή να αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι της φρίκης και του αποτροπιασμού.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η ανήλικη φέρεται να είχε βιαστεί κατ΄ εξακολούθηση από αρκετούς άνδρες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού», το καλοκαίρι του 2023 υπήρξε μια ανώνυμη καταγγελία και εν συνεχεία ενημέρωση της ΕΛ.Α.Σ, και το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν σε βάρος ενός 38χρονου από το Πακιστάν εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση με την ανήλικη, ενώ η αρχική πληροφορία για την υπόθεση είχε φτάσει στις διωκτικές αρχές, πριν από περίπου έξι μήνες, όπου στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας είχε συλληφθεί ο 38χρονος, όμως για άλλο αδίκημα και προφυλακίστηκε για αυτό.

Διαβάστε επίσης:

Ρέθυμνο: Συγκλονίζει το σημείωμα αυτοκτονίας του πατέρα της 15χρονης – «Δεν μπορώ να αντέξω αυτά που έμαθα»

Ρέθυμνο: Εφιάλτης χωρίς τέλος για την 14χρονη – «Δε θέλει να μου μιλήσει, ντρέπεται», λέει η μητέρα της

Απόλυτη φρίκη στο Ρέθυμνο: Βιασμός ανήλικης από 12 άτομα – Την κακοποιούσαν από 12 ετών

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter