Ρήγας για αναφορά Μητσοτάκη στον υπουργό Εθνικής Άμυνας: Κολοσσιαία προσβολή των Ενόπλων Δυνάμεων

Ρήγας για αναφορά Μητσοτάκη στον υπουργό Εθνικής Άμυνας: Κολοσσιαία προσβολή των Ενόπλων Δυνάμεων

“Aνεπίτρεπτο ολίσθημα και κολοσσιαία προσβολή προς το σύνολο των Ενόπλων Δυνάμεων από το βήμα της Βουλής”, χαρακτήρισε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Παναγιώτης Ρήγας, το γεγονός ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης “στην προσπάθειά του να αποκρύψει την ακραία τυχοδιωκτική στρατηγική του και μη έχοντας να κομίσει κανένα στοιχειωδώς σοβαρό επιχείρημα στη δημόσια σφαίρα, τόλμησε να συγκρίνει τον νέο υπουργό Εθνικής ‘Αμυνας -και μέχρι χθες αρχηγό ΓΕΕΘΑ- κ. Ευάγγελο Αποστολάκη με τον στρατηγό πραξικοπηματία της Χούντας Σπαντιδάκη”.

“Ο κ. Αποστολάκης έχει υπηρετήσει τα τελευταία 42 χρόνια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το δημοκρατικό πολίτευμα και τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας και είμαι απολύτως βέβαιος πως το ίδιο θα συνεχίσει να πράττει και από τα νέα του καθήκοντα”, συνεχισε..

“Εάν ο κ. Μητσοτάκης έχει δημοκρατικές ανησυχίες καλό θα ήταν να μην αμφισβητεί το δημοκρατικό φρόνημα των ΕΔ και να κοιτάξει τα του οίκου του”, προέτρεψε. “Εκεί, όπου διάφορα μεγαλόσχημα και μη στελέχη του είτε μιλούν για νομιμοποίηση της κυβέρνησης «ελέω Συντάγματος» -μάλλον τους ενοχλεί το Σύνταγμα της χώρας- είτε επιχειρούν με τρόπο σκαιό να εμπλέξουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στα σχέδια αποσταθεροποίησης που ονειρεύονται”, παρατήρησε..

“Η επιλογή του κ. Ευάγγελου Αποστολάκη στη θέση του Υπουργού ‘Αμυνας αποτελεί δικλείδα ασφαλείας για την προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων του λαού και της χώρας”, επανέλαβε.” Θα περίμενε κανείς από τον κ. Μητσοτάκη να επιδείξει τη στοιχειώδη αυτοσυγκράτηση και να μην εμπλέκει τις Ένοπλες Δυνάμεις στα μικροκομματικά του συμφέροντα. Προφανώς, ο αμοραλιστικός του κατήφορος και ο εναγκαλισμός του με την ακροδεξιά πτέρυγα του κόμματός του δεν έχουν τέλος”, κατέληξε..

Διαβάστε ακόμα: Τσίπρας: Ανακαλέστε τώρα κ. Μητσοτάκη τη σύγκριση του Αποστολάκη με τον πραξικοπηματία Σπαντιδάκη

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter