Ρόδος: Κατέθεσαν στον εισαγγελέα οι πρόεδροι Εργατικού Κέντρου και Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων

Ρόδος: Κατέθεσαν στον εισαγγελέα οι πρόεδροι Εργατικού Κέντρου και Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, Παναγιώτη Εγγλέζου στον εισαγγελέα σχετικά με τις συνθήκες εργασίας στον επισιτισμό – τουρισμό και το περιστατικό με τον εργαζόμενο που σέρβιρε τους πελάτες μέσα στη θάλασσα, που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Διαβάστε επίσης: Ρόδος: Στον εισαγγελέα η υπόθεση για το beach bar με τον σερβιτόρο που «κολύμπησε» για να πάει παραγγελία

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κατήγγειλε το περιστατικό, ενώ σε δηλώσεις του, χαρακτήρισε απαράδεκτο το περιστατικό και ζήτησε να υπάρξουν ανάλογες κυρώσεις για να προστατευτούν οι εργαζόμενοι.

Παράλληλα, στον εισαγγελέα κατέθεσε, και ο πρόεδρος του σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Θανάσης Σταμούλης που στηλίτευσε τις εργασιακές συνθήκες που επικρατούν σε ορισμένες τουριστικές επιχειρήσεις.

Κατά την κατάθεση τους στον εισαγγελέα οι πρόεδροι του Εργατικού Κέντρου και του σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων αναφέρθηκαν και σε άλλο περιστατικό όπου ξυλοκοπήθηκε εργαζόμενος σε ταβέρνα του νησιού από ιδιοκτήτη και εργαζόμενους άλλης επιχείρησης.

Διαβάστε σχετικά: Ρόδος: Πρόστιμα στο μπιτς μπαρ με τον σερβιτόρο που «κολυμπούσε» για τις παραγγελίες

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter