Ρωσία: O Καντίροφ διαψεύδει τις φήμες για την υγεία του με βίντεο γυμναστικής (Video)

Ρωσία: O Καντίροφ διαψεύδει τις φήμες για την υγεία του με βίντεο γυμναστικής (Video)

Με ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να προπονείται σε γυμναστήριο «απάντησε» ο Τσετσένος ηγέτης Ραμζάν Καντίροφ στις φήμες πως η υγεία του παρουσιάζει ραγδαία επιδείνωση, και πώς βρίσκεται κοντά στον θάνατο.

Υπενθυμίζεται, ότι η ρωσική Novaya Gazeta Europe, που εδρεύει στην Ευρώπη, δημοσίευσε μια έκθεση τη Δευτέρα 22 Απριλίου που ανέφερε ότι ο Καντίροφ διαγνώστηκε με παγκρεατική νέκρωση το 2019, μια σοβαρή κατάσταση που χαρακτηρίζεται από τον θάνατο του παγκρεατικού ιστού.

Το μέσο, ισχυρίστηκε ότι η πρόσφατα επιδεινωμένη κατάσταση του Καντίροφ ώθησε το Κρεμλίνο να αναζητήσει διάδοχο για να διατηρήσει τη σταθερότητα στην περιοχή της Τσετσενίας.

Πριν ωστόσο περάσουν πολλές ώρες από τη στιγμή που βγήκε το δημοσίευμα, ο Καντίροφ δημοσίευσε το εν λόγω βίντεο στα social media, που τον έδειχνε να κάνει ασκήσεις πάγκου, να σηκώνει βάρη και να παλεύει με έναν άνδρα.

Όμως, παρά την επιμονή του να δείχνει σε τέλεια φόρμα, ο Καντίροφ έχει εμφανιστεί συχνά δημόσια τον τελευταίο χρόνο με ένα αισθητά πρησμένο πρόσωπο, περιστασιακά μπερδεύοντας την ομιλία του και κρατώντας με δυσκολία τα μάτια του ανοιχτά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Τσετσένος ηγέτης φέρεται να νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο το φθινόπωρο του 2023.

Εκείνη την περίοδο είχαν δει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας φήμες για σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, αλλά συνεργάτες του είχαν δώσει στη δημοσιότητα εικόνες του, υποστηρίζοντας πως στο νοσοκομείο πήγε για να επισκεφθεί συγγενή του.

Δείτε επίσης: Καντίροφ: Επικίνδυνη η αλαζονεία του Πριγκόζιν

Δολοφονία Λυγγερίδη: Κλειδί ο «αρχηγός» που συνελήφθη στα Ιωάννινα – Στον Εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες

Πρωτοφανής επίθεση του ΥΠΕΞ στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την έκθεση-ράπισμα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Χαστούκι του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για κυβέρνηση Μητσοτάκη – Υπόλογη για παρακολουθήσεις, διαφθορά, ελευθερία του Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ: Ένα ακόμη ράπισμα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη η έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter