Ρωσία: Το αστείο που έκανε ο Πούτιν με τους New York Times (Video)

Δεύτερους άφησε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, τους New York Times, δίνοντας πρώτα τον λόγο στο κινεζικό πρακτορείο Xinhua, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου του εκπροσώπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Διαβάστε επίσης: Πούτιν: «Οι στόχοι για αποναζιστικοποίηση της Ουκρανίας δεν αλλάζουν»

«Είδα τους New York Times, παρακαλώ δώστε τους ένα μικρόφωνο», είπε ο Πεσκόφ με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν να απαντά γελώντας: «ας πάμε πρώτα στο Xinhua και μετά στους New York Times»,

Δείτε το βίντεο 

Ο Πεσκόφ μίλησε σε ρωσικά μέσα ενημέρωσης, αφότου ο Ουκρανός Πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ολοκλήρωσε συνομιλίες στην Ουάσιγκτον για να εξασφαλίσει περισσότερα από 60 δισεκατομμύρια δολάρια σε νέα στρατιωτική βοήθεια, με διαφωνίες στο Κογκρέσο.

Διαβάστε επίσης: Απομονωμένος ο Ζελένσκι κάνει έκκληση για ευρωπαϊκή βοήθεια

«Το καθεστώς του Κιέβου τους υποσχέθηκε ότι αν μας δώσετε 100 δισεκατομμύρια δολάρια, θα έχουμε μια νίκη στο πεδίο της μάχης», είπε ο Πεσκόφ.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Οι Αμερικανοί καταλαβαίνουν τώρα ότι εξαπατήθηκαν. Δεν υπάρχει νίκη στο πεδίο της μάχης και, σίγουρα, οι ουκρανικές δυνάμεις χάνουν γρήγορα τις θέσεις τους. Αυτή είναι μια αναπόφευκτη διαδικασία».