Σακελλαροπούλου σε Τασούλα: Η νέα Βουλή γεννά προκλήσεις για τον πρόεδρό της (Video)

Σακελλαροπούλου σε Τασούλα: Η νέα Βουλή γεννά προκλήσεις για τον πρόεδρό της (Video)

Στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρέδωσε τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών της 25ης Ιουνίου ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας.

Εκεί είπε στην Πρόεδρο: «Ολοκληρώθηκαν με άψογο τρόπο και αυτές οι εκλογές. Συνεχάρην την υπηρεσιακή υπουργό Εσωτερικών, την κ. Σπανού, για την αδιάβλητη διεξαγωγή τους, που έδωσε τα αποτελέσματα των εκλογών. Έχουμε ενσωμάτωση 99,6%, οπότε το αποτέλεσμα είναι σαφές. Αυτή τη φορά έχουμε την ποθητή «δεδηλωμένη» και με βάση τις συνταγματικές υποχρεώσεις μου σας παραδίδω την σύνθεση της νέας Βουλής για να προχωρήσετε κι εσείς στις δικές σας συνταγματικές αρμοδιότητές».

Από την πλευρά της, παραλαμβάνοντας τα αποτελέσματα η Κατερίνα Σακελλαροπούλου τόνισε: «Σας ευχαριστώ κ. πρόεδρε. Θα καλέσω σε μια ώρα τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για να λάβει εντολή σχηματισμού κυβέρνηση. Είναι σημαντικό ότι περνάμε στην επόμενη ημέρα. Νομίζω ότι η νέα Βουλή γεννά πολλές προκλήσεις για τον επόμενο πρόεδρο, θα τα ζήσουμε όλοι μαζί. Εύχομαι το καλύτερο για τον τόπο».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter