Σε άλλη… συχνότητα ο Μητσοτάκης: «Προεκλογικού χαρακτήρα» το καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου

Σε άλλη… συχνότητα ο Μητσοτάκης: «Προεκλογικού χαρακτήρα» το καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τον σάλο που έχει προκληθεί σε σχέση με το ψήφισμα – κόλαφο που «πέρασε» από την Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου με ευρύτατη πλειοψηφία αποπειράθηκε ενώπιον της εθνικής αντιπροσωπείας ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παριστάνοντας πως δεν είδε και δεν κατανόησε όσα περιλαμβάνονται στο καταδικαστικό ψήφισμα για τον «εξορμπανισμό» του κράτους δικαίου στη χώρα μας, ο πρωθυπουργός περιέγραψε όσα έγιναν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ως απόρροια πολιτικών αντιπαραθέσεων εν όψει ευρωεκλογών.

«Να αφήσουμε στην άκρη τις αντιπαραθέσεις στο Ευρωκοινοβούλιο που συχνά έχουν και έναν προεκλογικό χαρακτήρα για να συμφωνήσουμε στα “μεγάλα”, τα οποία τόσο αφορούν τις ζωές των ευρωπαίων πολιτών και φυσικά και των συμπολιτών μας στην Ελλάδα» ανέφερε στην «ώρα του πρωθυπουργού», κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δευτερολογία του στην απάντηση Επίκαιρης Ερώτησης του Νίκου Ανδρουλάκη για τη στεγαστική κρίση.

Απ’ ό,τι φαίνεται, οι παρακολουθήσεις, η απόπειρα οικονομικού «στραγγαλισμού» αντιπολιτευόμενων Μέσων, τα SLAPPs και η καταστρατήγηση της διάκρισης των εξουσιών μέσω της κυβερνητικής εργαλειοποίησης της δικαιοσύνης για υποθέσεις που θα μπορούσαν να αποτελέσουν πλήγμα για τη συμπολίτευση, όπως το έγκλημα των Τεμπών, αποτελούν για τον κ. Μητσοτάκη ένα προεκλογικό τερτίπι και όχι απόδειξη ότι η χώρα μας απομακρύνεται από τις ευρωπαϊκές νόρμες και αρχές.

Διαβάστε επίσης: Ευρωπαϊκό χαστούκι: Ένα στη Χούντα και ένα… στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Η Βόζεμπεργκ, η Ασημακοπούλου και του βοδιού το κέρατο

«Καρφιά» ιν’τ Βελντ προς ηγέτες της ΕΕ για τη στήριξη σε Μητσοτάκη – «Εάν δείχνεις “καλός”, η Κομισιόν δεν θα σου πει τίποτα»

Πανικόβλητη η κυβέρνηση από το ψήφισμα-χαστούκι του Ευρωκοινοβουλίου – Θεωρίες συνωμοσίας από το Μαξίμου

Ευρωκοινοβούλιο: Υποκλοπές, Τέμπη, αστυνομική βία και ελευθερία του Τύπου στο ψήφισμα κόλαφο για τον Μητσοτάκη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter