Σε απόγνωση ο Μπογδάνος επειδή δεν του δίνουν τον λόγο στη Βουλή!

Σε απόγνωση ο Μπογδάνος επειδή δεν του δίνουν τον λόγο στη Βουλή!

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά τέσσερις φορές ζήτησε τον λόγο ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για να απαντήσει επί προσωπικού στον Αλέξη Τσίπρα τη στιγμή που βρισκόταν σε εξέλιξη το μπρα-ντε-φερ ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ολομέλεια της Βουλής.

Αγνοώντας επιδεικτικά την παρουσία του πρωθυπουργού στην αίθουσα, ο πρώην δημοσιολόγος του ΣΚΑΪ επέμενε εμμονικά να παρέμβει στη διαδικασία προκειμένου να απαντήσει σε σχόλιο του Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να μην επιτρέπει στην Φώφη Γεννηματά να αρχίσει την τοποθέτησή της από το βήμα, με τον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ να απαιτεί τον σεβασμό του βουλευτή.

Διαβάστε επίσης: Επέκταση χωρικών υδάτων στο Αιγαίο εύχεται ο Μπογδάνος λίγο πριν την επανέναρξη των διερευνητικών

Η απώλεια αντίληψης και συναίσθησης της κατάστασης από τον Κ. Μπογδάνο, οδήγησε τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, να προβεί σε πολιτικές νουθεσίες για το τι εστί προσωπικό ή μη σχόλιο, προσδοκώντας να πείσει τον βουλευτή της συμπολίτευσης να σταματήσει για να μην εκτροχιαστεί η συζήτηση.

Ωστόσο, η «κατήχηση» δεν έπιασε τόπο. Όταν ο πρόεδρος της Βουλής εξήλθε από την αίθουσα και καθήκοντα προεδρεύοντα ανέλαβε ο Χαράλαμπος Αθανασίου, ο άλλοτε παρουσιαστής και πλέον «επιτόπιος» υποστηρικτής των ΜΑΤ επέμενε στο ίδιο αίτημα. Ο Χαρ. Αθανασίου αρνήθηκε ευγενικά τα επιτακτικά αιτήματα του Κ. Μπογδάνου, ο οποίος προσπαθούσε αγόγγυστα μεν, μάταια δε να πείσει πως δικαιούται τον λόγο επί προσωπικού. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter