Σε διαθεσιμότητα ο Μπαλάσκας μετά τις δηλώσεις για τον γυναικοκτόνο στα Γλυκά Νερά

Σε διαθεσιμότητα ο Μπαλάσκας μετά τις δηλώσεις για τον γυναικοκτόνο στα Γλυκά Νερά

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας τέθηκε σε διαθεσιμότητα με απόφαση του αρχηγείου της Αστυνομίας, μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει για την υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Διαβάστε επίσης: Αθλιότητα Μπαλάσκα: Δίνει οδηγίες σε επίδοξους γυναικοκτόνους «Είναι βλάκας, δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή»

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΛ.ΑΣ είχε διατάξει κατεπείγουσα ΕΔΕ σε βάρος του αστυνομικού έπειτα από τον σάλο που είχε ξεσηκωθεί από τις δηλώσεις του για τον γυναικοκτόνο σύζυγο της 20χρονης Καρολάιν.

«Δείχνει ότι είναι βλάκας», είχε πει χαρακτηριστικά και αυτό γιατί κατά τον ίδιο, αν υποστήριζε άμεσα, «κείνη τη στιγμή που σκότωσε την γυναίκα του, αν ήταν ατυχές γεγονός, μέσα στο θυμό του, ότι τά ‘χασε και “τρελάθηκε” … αν έπαιρνε την αστυνομία δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή … θα πήγαινε “εν βρασμώ ψυχής” σε οικογενειακό καυγά, “χωρίς να το θέλω εκείνη τη στιγμή”, “δε λειτουργούσα εγώ”, με πρότερο έντιμο βίο, άλλα 4.000 πράγματα. Θα πήγαινε πέντε; έξι χρόνια φυλακή;», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter