Σε κατάσταση… αμνησίας η ΝΔ

Σε κατάσταση… αμνησίας η ΝΔ

Προσπάθεια να απαντήσει στις δηλώσεις και στα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας έκανε σήμερα η ΝΔ διά της ευρωβουλευτίνας και εκπροσώπου Τύπου της.

Η Μαρία  Σπυράκη παραγράφοντας ή ξεχνώντας απλά και επιλεκτικά το παρελθόν δεκαετιών του κόμματός της αρκέστηκε να πει ότι… ο πρωθυπουργός δεν έκανε στα τρία χρόνια της εξουσίας αυτά που παρέλειψαν οι ίδιοι να κάνουν και που οι ίδιοι είχαν θρέψει  εδώ και 60 χρόνια…

Η Νέα Δημοκρατία, μη έχοντας τι να πει μπροστά στο καθεστώς πλήρους αυθαιρεσίας, συναλλαγής και διαπλοκής που δημιούργησε στη χώρα, σε δάση, ακτές, παραλίες και πόλεις μίλησε και πάλι για «θλιβερό πρωθυπουργό που αρνείται την ευθύνη για την εγκληματική έλλειψη προετοιμασίας»…

Αντί να απαντήσει στην ερώτηση ποιος έθρεψε και προκάλεσε όλη αυτή την αυθαιρεσία, αντί να απολογηθεί για την κατάσταση που άφησαν ακόμα και στα πτητικά μέσα πυρόσβεσης, προτίμησε να μιλήσει εκ μέρους του ελληνικού λαού, χωρίς βέβαια καμία ντροπή! 

Και βέβαια ούτε λέξη για τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός…

Η αλήθεια είναι πως βιάζονται στη ΝΔ εδώ και τρία χρόνια… αφού βλέπουν να ξηλώνεται σιγά-σιγά η παράγκα που είχαν δημιουργήσει!

Όλη η δήλωση της κυρίας Σπυράκη:

«Ένας θλιβερός Πρωθυπουργός, που αρνείται να αναλάβει την ευθύνη για την εγκληματική έλλειψη προετοιμασίας, τον ανύπαρκτο συντονισμό, και την τραγική διαχείριση της κρίσης στο Μάτι, εξήγγειλε σήμερα κατεδαφίσεις αυθαιρέτων που έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και τρία χρόνια.

Ποιος, εκτός από τους Υπουργούς του, τον εμπόδισε να εφαρμόσει τον νόμο; Ποιος εκτός από τους Υπουργούς του και την Περιφερειάρχη Αττικής, τον εμπόδισαν να προχωρήσει σε έργα που θα προστάτευαν τους πολίτες από φυσικές καταστροφές; Ο κ. Τσίπρας θέλει ν’ αναλάβει, πάνω στις στάχτες, την ευθύνη για το μέλλον μας, αλλά οι Έλληνες του έχουν γυρίσει την πλάτη. Ο κ. Τσίπρας έχει ακέραια την ευθύνη για την τραγωδία, και απ’ αυτή δεν θα ξεφύγει».

Διαβάστε επίσης: 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter