Σε πανικό η ΝΔ από τα μέτρα Τσίπρα

Σε πανικό η ΝΔ από τα μέτρα Τσίπρα

Εξαπίνης φαίνεται πως κατέλαβε τη ΝΔ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τις ανακοινώσεις του για τα μόνιμα μέτρα, καθώς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τρέχει και δεν φτάνει.

Αμέσως μετά τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και σήμερα το πρωί, η «στριμωγμένη» ΝΔ εμφανίστηκε αμήχανη, χωρίς ενιαία γραμμή, με άλλους να προσπαθούν να αποδομήσουν τα μέτρα, άλλοι να γράφουν πως ξέχασε τη μεσαία τάξη και άλλοι να λένε πως ο Τσίπρας έκλεψε… το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας! 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του documentonews.gr υψηλόβαθμα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, προσπαθούν από το πρωί να μάθουν με τηλεφωνήματα προς τα ΜΜΕ ποια στελέχη έχουν προγραμματίσει για σήμερα δημόσιες εμφανίσεις σε εκπομπές.

Στόχος τους είναι να έρθουν σε άμεση επαφή με τα στελέχη και να προλάβουν το αλαλούμ, δίνοντας γραμμή έτσι ώστε να μην λέει ο καθένας ό,τι θέλει…

Διαβάστε επίσης: Μίχαλος: Μετά τα μνημόνια τα μέτρα Τσίπρα θα δώσουν ανάσα σε πολίτες και επιχειρήσεις

Σημειώνεται πως μετά τη χθεσινή αμήχανη ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, ακόμα και σήμερα το πρωί ο Βασίλης Κικίλιας εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων μιλώντας στον Alpha και αποκαλώντας «σκράπα» τον πρωθυπουργό που «αντιγράφει την κόλα του καλού μαθητή (σ.σ. δηλαδή του Μητσοτάκη)», ενώ την ίδια ώρα άλλα ΜΜΕ της ΝΔ προσπαθούσαν να αποδομήσουν τα μέτρα… που για άλλους είχε αντιγράψει από τον Μητσοτάκη!

Μερικοί μάλιστα εκτιμούν πως η όλη εικόνα της ΝΔ μπορεί να χειροτερέψει μόλις δύο εβδομάδες προ των εκλογών, τη στιγμή που ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης θα κληθεί να αντιμετωπίσει στη Βουλή τον πρωθυπουργό στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης και να απαντήσει επί της ουσίας σε μια σειρά θεμάτων που θα ήθελε να αποφύγει.

Ορισμένοι μάλιστα θυμούνται πως σε ανάλογες περιπτώσεις εντός της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης χάνει κατά κράτος…

Διαβάστε επίσης: Αυτά είναι τα μέτρα που εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας – 13η σύνταξη για όλους τους συνταξιούχους

Διαβάστε επίσης: Αντώναρος για νέα μέτρα με αιχμές προς ΝΔ: Ο μέσος πολίτης θα δει πιο πολλά λεφτά στην τσέπη

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Κυριάκος προέβλεπε ότι θα κοπεί κι άλλη σύνταξη – Διορατικότητα με φιλελεύθερο πρόσημο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter