Σε πανικό ο Κυριάκος για τη Novartis: Στέλνει S.O.S στα αγγλικά!

Σε πανικό ο Κυριάκος για τη Novartis: Στέλνει S.O.S στα αγγλικά!

Την ώρα που κάνει τα μπαγκάζια του ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να συνευρεθεί με τους φίλους του στη Βαυαρία(CSU), προτιμά να «ενημερώσει» το νεοφιλελεύθερο ακροατήριό του στον διεθνή χώρο στην αγγλική, αφού λίγοι τον «καταλαβαίνουν» εντός της χώρας!

Αφορμή αυτή τη φορά είναι το σκάνδαλο Novartis όπου ασπάζεται βεβαίως όλη την παραποίηση της πραγματικότητας, αφού το σκάνδαλο έχει χτυπήσει την πόρτα των περισσοτέρων εκ των στενών συνεργατών του.

Προφανώς σε πανικό ενώ απειλείται όλο το οικοδόμημα της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστηρίζει ότι «το κράτος δικαίου στην Ελλάδα βρίσκεται υπό απειλή».

«Οι εισαγγελείς που έχουν αναλάβει την υπόθεση κατονομάζονται δημοσίως και απειλούνται από κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης Τσίπρα», αναφέρει ο κ. Μητσοτάκης θέλοντας να κλείνει συνέχεια τα αυτιά του στα στοιχεία που βγαίνουν για το σκάνδαλο, καθημερινά.

Για να πείσει το ακροατήριό του, βάζει και λίγο Κουφοντίνα, αφού δεν του έβγαινε να μιλήσει για Εξάρχεια…

«Ο καταδικασμένος τρομοκράτης Κουφοντίνας, στην έκτη άδειά του από τη φυλακή, περιφέρεται στο κέντρο της Αθήνας».

Ο πρόεδρος της ΝΔ καταλήγει ότι «οι επόμενες εκλογές δεν θα αφορούν μόνο την οικονομία, αλλά και την ίδια τη δημοκρατία και την ποιότητά της».

Το tweet του κ. Μητσοτάκη έχει ως εξής: 

«Rule of law in Greece is under threat. Prosecutors involved in Novartis case are publicly threatened by top Minister. Convicted terrorist Koufodinas, on his 6th furlough, takes a walk in Athens. The next elections will be about the economy, but also the quality of our democracy.

Διαβάστε ακόμα: #Novartis_Gate: Όταν ο Μανιαδάκης «έδινε» Σαμαρά

Εννοείται βέβαια πως το κάνει retweet ο άμεσα ενδιαφερόμενος αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Άδωνης Γεωργιάδης το όνομα του οποίου ακούγεται στο σκάνδαλο Novartis

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter