Σε πανικό ο Σημίτης ψάχνει στηρίγματα

Σε πανικό ο Σημίτης ψάχνει στηρίγματα

Δεν είναι λίγο ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, να βλέπει το σύστημά του να καταρρέει, συνεργάτες του να πηγαίνουν φυλακή ή να φλερτάρουν μαζί της και η έρευνα, αν και με καθυστέρηση, να αγγίζει τον ίδιο, τα έργα και τις ημέρες του, τους λογαριασμούς του…

Ο ίδιος ο οποίος στον πολύ κόσμο μίλησε σε πρώτο ενικό αλλά μέσω του ιδρύματός του, προτίμησε να σηκώσει το τηλέφωνο στον Γιώργο Παπανδρέου για να δεχθεί τη συμπαράστασή του, να πάει ως τη βουλή για να συναντήσει τη Φώφη Γεννηματά, κάπου ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ γωνία και τέλος να φτάσει και στον πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Ναι, αν το ξεχάσατε, σας το θυμίζουμε: Υπάρχει και ΔΗΜΑΡ και έχει και πρόεδρο.

Ήταν η σειρά του Θανάση Θεοχαρόπουλου να εκφραστεί θετικά για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη και να εκφράσει την «κατηγορηματική αντίθεσή του για την σκανδαλολογία στην οποία επιχειρείται να τον εμπλέξουν».

Δεν ήταν η πρώτη φορά, αφού είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία τους. Ίσως έγινε για τα φωτογραφικά κλικ, ίσως για να ξαναπαίξει στα ΜΜΕ, ενδεχομένως και για έναν καλύτερο συντονισμό. 

Τώρα τι εκπροσωπεί ακριβώς η ΔΗΜΑΡ, πρώην συνεταίρος ΝΔ και ΠΑΣΟΚ παραμένει άγνωστο. Το πιθανότερο είναι να εκπροσωπεί τα βαρίδια του παρελθόντος!

Διαβάστε ακόμα: «Σε τσάντα πιλότου οι μίζες από τα μαύρα ταμεία της Siemens»

«Όλοι οι πραγματικοί δημοκράτες και προοδευτικοί πολίτες, στεκόμαστε απέναντι στις μεθοδεύσεις που επιχειρούν να σπιλώσουν πολιτικούς αντιπάλους και να ποινικοποιήσουν την πολιτική ζωή του τόπου», είπε ο κ. Θεοχαρόπουλος που αν και προσπαθεί να εμφανιστεί ως σύγχρονος προτιμά να μην διαβάζει δικογραφίες και να βγάζει τα συμπεράσματά του, πριν τη Δικαιοσύνη…

Ένα είναι βέβαιο: Ο κ. Σημίτης ψάχνει με αγωνία και πανικό για στηρίγματα και αυτά τα βρίσκει μόνον στο παλιό και φθαρμένο, ακόμα και αν προσπαθεί να λουστραριστεί! 

Αλλά το ερώτημα παραμένει: Αφού ο κ. Σημίτης δήλωσε πως δεν φοβάται τίποτα με το άνοιγμα των λογαριασμών του, προς τι τόσος θόρυβος; 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter