Σε πέντε χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ

Σε πέντε χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ
Σε κάθειρξη 5 ετών καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, Γιώργο Γιαννόπουλο, για ασέλγεια σε βάρος του 6χρονου κοριτσιού στον Ωρωπό κατά το χρονικό διάστημα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως και τον Μάιο του 2013.
Το δικαστήριο έκρινε ένοχο με πλειοψηφία 4 προς 3 τον 70χρονο κατηγορούμενο και τον έστειλε στην φυλακή, όπου και βρίσκεται ήδη καθώς έχει προφυλακιστεί για άλλη  υπόθεση ασέλγειας με θύματα τέσσερα ανήλικα κορίτσια.
Την ίδια ώρα το δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου και της παραβίασης εύλογης διάρκειας της δίκης ενώ απορρίφθηκε το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη που είχε αιτηθεί μέσω του δικηγόρου του.
Διαφορετική άποψη είχε ο Εισαγγελέας της έδρας, ο οποίος ζήτησε να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό στον κατηγορούμενο.

Υπενθυμίζεται πως κατά την αγόρευσή του, ο εισαγγελέας, είχε ζητήσει από τους δικαστές να διορθώσουν «το ατόπημα» του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου οποίο τον είχε μεν καταδικάσει σε 12 χρόνια τον κατηγορούμενο αλλά του είχε δώσει αναστολή στην έφεση και έτσι έμεινε εκτός φυλακής.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκείνοι που διαφώνησαν με την απόφαση επί της ενοχής ήταν οι τρεις από τους τέσσερις ενόρκους, οι οποίοι έκριναν πως ο μουσικός πρέπει να κηρυχθεί αθώος λόγω αμφιβολιών.

Διαβάστε επίσης:

«Καταπέλτης» ο εισαγγελέας στη δίκη του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ – Τι είπε στην απολογία του

Δίκη πρώην ντράμερ Πυξ Λαξ: Κατέθεσε η δεύτερη καταγγέλουσα – «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter