Σεισμός στην Τουρκία: Σοκάρουν οι πρώτες εικόνες – Θρήνος και αγωνία πάνω από τα συντρίμμια (Photos-Videos)

Σεισμός στην Τουρκία: Σοκάρουν οι πρώτες εικόνες – Θρήνος και αγωνία πάνω από τα συντρίμμια (Photos-Videos)

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στις περιοχές που επλήγησαν από τον ισχυρότατο σεισμό των 7,8 Ρίχτερ στη νοτιοανατολική Τουρκία, με απολογισμό -προς ώρας- περισσότερα από 200 θύματα και εκατοντάδες τραυματίες.

Διαβάστε σχετικά: Τουρκία: Φονικός σεισμός 7,8 Ρίχτερ – Εκατοντάδες νεκροί, τραυματίες και εγκλωβισμένοι (Videos & Photos)

Στις πόλεις της τουρκικής επαρχίας Καχραμαναράς και στη γειτονική Συρία, τα σωστικά συνεργεία δίνουν με το πρώτο φως της ημέρας μάχη στα συντρίμμια ώστε να εντοπίσουν επιζώντες.

Στην Τουρκία γίνεται λόγος για σεισμό ισχυρότερο από εκείνον της 17η Αυγούστου του 1999, που είχε αφήσει πίσω του τον δραματικό απολογισμό των 17.000 θυμάτων.

Μέχρι στιγμής, έχουν καταγραφεί 28 θύματα στην επαρχία Αντιγιαμάν, όπου κατέρρευσαν 100 σπίτια, 23 στη Μαλάτια, 18 στην Σανλιούρφα και έξι στο Ντιγιάρμπακιρ.

«Ακούμε φωνές εδώ στα συντρίμμια. Θεωρούμε πως ως και 200 άνθρωποι έχουν παγιδευτεί στα ερείπια», δήλωσε μέλος σωστικού συνεργείου που επιχειρεί σε κατεστραμμένη πολυκατοικία στη Ντιγιάρμπακιρ μπροστά στις κάμερες του τουρκικού ιδιωτικού τηλεοπτικού δικτύου NTV.

Ανάλογες εικόνες καταστροφής αναρτώνται στα ειδησεογραφικά πρακτορεία και τα κοινωνικά δίκτυα και στη γειτονική Συρία.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter