Σφοδρή κριτική Μαξίμου σε Μητσοτάκη: Ζήτησε εκλογές από Άραβες επενδυτές!

Σφοδρή κριτική Μαξίμου σε Μητσοτάκη: Ζήτησε εκλογές από Άραβες επενδυτές!

Σφοδρή κριτική από το Μέγαρο Μαξίμου μετά την παρουσία και την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ευρωαραβικό συνέδριο όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε εκλογές από ξένους επενδυτές και συγκεκριμένα από Άραβες!

«Ότι ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε εκλογές από Άραβες επενδυτές, είναι ένα ζήτημα που πρέπει να απασχολήσει τον ίδιο και τον περίγυρό του», επισημαίνει ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου σημειώνοντας μάλιστα πως τους απέτρεψε από επενδύσεις στην Ελλάδα!

«Επιβεβαιώνει πως είναι εθνικά επικίνδυνος» προσθέτει η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου καλώντας τον να «αφήσει επιτέλους κατά μέρος το αμόκ εναντίον της χώρας» και να «ασχοληθεί με τα μείζονα ζητήματα, όπως αρμόζει στο θεσμικό του ρόλο».

Όλη η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου

Ότι ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε εκλογές από Άραβες επενδυτές, είναι ένα ζήτημα που πρέπει να απασχολήσει τον ίδιο και τον περίγυρό του.

Ότι όμως έφτασε στο έσχατο σημείο να προσπαθεί να τους αποτρέψει από επενδύσεις στην Ελλάδα, ισχυριζόμενος πως η οικονομία βρίσκεται σε αδιέξοδα (!) και πως η παρατεταμένη προεκλογική περίοδος βλάπτει την οικονομία, ενώ είναι ο ίδιος που ζητά εκλογές εδώ και σχεδόν τρία χρόνια, επιβεβαιώνει πως είναι εθνικά επικίνδυνος.

Ας αφήσει επιτέλους κατά μέρος το αμόκ του εναντίον της χώρας και ας ασχοληθεί με τα μείζονα ζητήματα, όπως αρμόζει στο θεσμικό του ρόλο. Από τη στάση της ΝΔ στα νομοσχέδια υλοποίησης των μέτρων ελάφρυνσης, μέχρι τις αναγκαίες προοδευτικές και δημοκρατικές τομές στην Συνταγματική Αναθεώρηση και φυσικά την αλλαγή του επαίσχυντου νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μητσοτάκης ζήτησε και από τους Άραβες… εκλογές!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter