Σίφνος: Ισχαιμικές αλλοιώσεις του μυοκαρδίου και πνευμονικό οίδημα έδειξε η νεκροψία του 23χρονου – «Σπάνια περίπτωση»

Σίφνος: Ισχαιμικές αλλοιώσεις του μυοκαρδίου και πνευμονικό οίδημα έδειξε η νεκροψία του 23χρονου – «Σπάνια περίπτωση»

Ισχαιμικές αλλοιώσεις του μυοκαρδίου και πνευμονικό οίδημα έδειξαν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για το θάνατο του 23χρονου φοιτητή από τη Λαμία ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ενώ βρισκόταν με τους φίλους του διακοπές στη Σίφνο.

Συγκεκριμένα, η νεκροψία-νεκροτομή του 23χρονου Θανάση έγινε το πρωί της Πέμπτης στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιώς όπου μεταφέρθηκε η σορός του, ενώ το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η κηδεία του, στη γενέτειρά του τη Λαμία.

Σύμφωνα με το tvstar ακόμη και για τους γιατρούς με εμπειρία χρόνων στον καρδιολογικό τομέα, το αποτέλεσμα της νεκροψίας αποτέλεσε έκπληξη καθώς είναι από απίθανο έως σπάνιο.

«Είναι απίστευτο αυτό που ζούμε. Ένας υγιές παιδί να φεύγει ξαφνικά. Πώς είναι δυνατόν να μην επανέρχεται με την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση που του πρόσφερε γιατρός που βρέθηκε στο σημείο;» είπε μιλώντας στο κανάλι της Κεντρικής Ελλάδας, ο καρδιολόγος Παναγιώτης Ιακωβής ο οποίος είναι και φίλος της οικογένειας του 23χρονου.

Την περασμένη Τρίτη ο 23χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία και σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά βρέθηκε θετικός σε τεστ κορονοϊού. Λίγες ώρες αργότερα κι ενώ βρισκόταν στην παραλία, σε απόσταση ασφαλείας από την παρέα του, έκανε εμετό και έχασε τις αισθήσεις του. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο που μετέφερε τον 23χρονο Θανάση στο περιφερειακό ιατρείο του νησιού. Όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Η κηδεία του 23χρονου θα γίνει στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στη Λαμία.

Διαβάστε επίσης

Μυστήριο με τον ξαφνικό θάνατο του 23χρονου φοιτητή στη Σίφνο – Σήμερα τα αποτελέσματα της νεκροψίας

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter