Σιγή ιχθύος από την ιστοσελίδα της ΝΔ για την τοποθέτηση του Κώστα Καραμανλή…

Σιγή ιχθύος από την ιστοσελίδα της ΝΔ για την τοποθέτηση του Κώστα Καραμανλή…

Ο λόγος για το site της Νέας Δημοκρατίας, αφού μας διατυμπάνιζαν από χθες πως αναμένεται γραπτή δήλωση-παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ψάξαμε… ξαναψάξαμε αλλά δεν την βρήκαμε. Ούτε από το Γραφείο Τύπου υπάρχει η δήλωση του Κώστα Καραμανλή

Η ώρα είναι σχεδόν πέντε τα απόγευμα, η δήλωση έγινε πριν τις 12 το μεσημέρι και κανείς δεν ενημέρωσε τους… νεοδημοκράτες μέσω της ιστοσελίδας.

Όταν μάλιστα η εκπρόσωπος Τύπου Μαρία Σπυράκη* ρωτήθηκε νωρίτερα σε συνέντευξή της στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών, μάσησε τα λόγια της… κάτι είπε για Βουκουρέστι, κάτι για διχασμό, αλλά δεν προσπάθησε να στηριχθεί στη δήλωση του Κώστα Καραμανή… 

Τούς χάλασε το αφήγημα! 

Προφανώς στη νέα ηγεσία του κόμματος και στην ακροδεξιά ομήγυρη δεν άρεσε η τοποθέτηση του Κώστα Καραμανλή, όπως είναι λογικό. Γιατί ο πρώην πρωθυπουργός τους αγνόησε όλους και στην ουσία στήριξε την Ντόρα Μπακογιάννη και τις τοποθετήσεις της.. στο παρελθόν!

Όπως και να’χει, κάποια στιγμή θα αναγκαστούν να την ανεβάσουν…

Με απλά λόγια, ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, τους άδειασε πανηγυρικά!

Σημείωση: Σε σχετική ερώτηση η Μαρία Σπυράκη απάντησε αμήχανα:

Είναι προφανές ότι ο κ. Καραμανλής ως πρωταγωνιστής στο Βουκουρέστι, οριοθετεί απολύτως και το ζήτημα και τα προβλήματα που δημιουργεί αυτή η συμφωνία υποστηρίζοντας απολύτως τις θέσεις της ΝΔ και κάνει και την επισήμανση σε σχέση με το κλίμα που επιχείρησε να δημιουργήσει η κυβέρνηση το οποίο είναι απολύτως διχαστικό. Είναι μια επιχείρηση διχασμού των πολιτών.

Διαβάστε ακόμα: Απέσυρε το όνομά της από τον κατάλογο των ομιλητών η Μπακογιάννη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter