Σκάνδαλο Novartis – Φιλιππάκης: «Η δημοκρατία πράγματι νίκησε τη μαφία»

Σκάνδαλο Novartis – Φιλιππάκης: «Η δημοκρατία πράγματι νίκησε τη μαφία»

«Ράπισμα» για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και νίκη για την αλήθεια, συνιστά η κατάρρευση των κακοστημένων κατηγορητηρίων – σύγχρονων στρατοδικείων κατά των δημοσιογράφων Κώστα Βαξεβάνη, Γιάννας Παπαδάκου, Γιάννη Φιλιππάκη, Αλέξανδρου Τάρκα που αποκάλυψαν αλήθειες για το σκάνδαλο Novartis, μία υπόθεση που μόνο η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιχείρησε να τη μετατρέψει σε «σκευωρία» με «ασπίδα» τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ.

Σε αυτό το μήκος κύματος, ο εκδότης της εφημερίδας «Δημοκρατία» Γιάννης Φιλιππάκης, μετά την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου, σε ανακοίνωσή του τονίζει: «Η απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου αποτελεί την επιβεβαίωση ότι η δικαιοσύνη είναι το καταφύγιο κάθε αδικούμενου πολίτη όσο ισχυροί και αν είναι αυτοί που τον απειλούν. Η αλήθεια υπερίσχυσε και η δικαιοσύνη αποδόθηκε. Η πασιφανής κατάχρηση εξουσίας που επιχειρήθηκε και είχε ως στόχο την προσωπική μου σπίλωση, απέτυχε! H προσπάθεια ομηρίας του εκδοτικού μας ομίλου από τους γνωστούς παραεξουσιαστικούς κύκλους, έπεσε στο κενό!»

Και προσθέτει: «Θα ήταν πραγματικά παγκόσμια πρωτοτυπία σε αυτή την χώρα, να μην διώκονται οι ένοχοι αλλά οι καταγγέλλοντες τους ενόχους. Με λυπεί ιδιαίτερα η «στρατολόγηση» εκπροσώπων του κοινοβουλίου, αλλά και προθύμων μέσων μαζικής ενημέρωσης και, κατά δήλωσιν πλέον, “δημοσιογράφων”, σε ένα εμφανώς εκδικητικό σχέδιο τρομοκράτησης και φίμωσης εκδοτών και δημοσιογράφων που τόλμησαν να ερευνήσουν και να αποκαλύψουν μια σειρά σημαντικών σκανδάλων της μεταπολιτευτικής περιόδου στην πατρίδα μας. Κάναμε το δημοσιογραφικό μας καθήκον χωρίς εξαρτήσεις και πάσης φύσεως «υποκλίσεις». Αυτό το καθήκον μας καλεί τώρα να αναζητήσουμε όλους όσοι επιχείρησαν να αλλοιώσουν όχι μόνο την αλήθεια, αλλά και τους δημοκρατικούς και δικαστικούς θεσμούς στον τόπο μας».

«”Αλλ’ η Δίκη γαρ και κατά σκότον βλέπει”. Η δημοκρατία πράγματι νίκησε τη μαφία. Θα συνεχίσω να πράττω στο ακέραιο το καθήκον μου στον Τύπο προς όφελος της πατρίδας μου!» καταλήγει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter