Σκάνδαλο Novartis – Μάνδρου: «Οργανωμένη παραπληροφόρηση» για να εμφανιστεί ψευδώς ότι διώκονται Παπαγγελόπουλος-Τουλουπάκη

Σκάνδαλο Novartis – Μάνδρου: «Οργανωμένη παραπληροφόρηση» για να εμφανιστεί ψευδώς ότι διώκονται Παπαγγελόπουλος-Τουλουπάκη

Οργανωμένη παραπληροφόρηση προκειμένου να εμφανιστεί ψευδώς ότι η πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη και ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος διώκονται για την υπόθεση Novartis, καταγγέλλει η δικαστική συντάκτρια της Καθημερινής και του ΣΚΑΪ, Ιωάννα Μάνδρου μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ το πρωί της Παρασκευής.

Ζητώντας για ακόμα μία φορά συγγνώμη από τους ακροατές και τους αναγνώστες του ΣΚΑΪ η δημοσιογράφος αφήνει υπόνοιες πως μόνο τυχαία δεν ήταν η παραπληροφόρηση που υπήρξε το βράδυ της Πέμπτης πως Παπαγγελόπουλος και Τουλουπάκη διώκονται για το σκάνδαλο Novartis.

«Δεν παρασυρθήκαμε, αυτή την πληροφόρηση είχαμε. Είχαμε πληροφόρηση από Ανώτατες δικαστικές πηγές. Έχω πάθει σοκ» ανέφερε. Ερωτηθείς για το αν υπάρχουν πολιτικά κίνητρα από πίσω είπε: «Πιστεύω ότι ήταν οργανωμένη. Δεν μπορώ να ξέρω τα κίνητρα, ενδεχομένως να είναι πολιτικά».

Επιμένοντας ο Δημήτρης Οικονόμου αν ήταν στημένη η παραπληροφόρηση αυτή η Ιωάννα Μάνδρου συνεχίζει λέγοντας: «Δεν μπορώ να το θεωρήσω λάθος ή αφελές» και κλείνει «είναι θέμα παραπληροφόρησης που εγώ δεν θεωρώ τυχαία».

 

Διαβάστε επίσης

«Μαζεύουν» τώρα τα δημοσιεύματά τους για το σκάνδαλο Novartis ΣΚΑΪ, Καθημερινή και in.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter