Σκάνδαλο Novartis: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγόρησε αθώους εν γνώσει του στη Βουλή (Video)

Σκάνδαλο Novartis: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγόρησε αθώους εν γνώσει του στη Βουλή (Video)

H απόφαση «κόλαφος» του Δικαστικού Συμβουλίου για τα κατάπτυστα και κακοστημένα κατηγορητήρια της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε βάρος του Κώστα Βαξεβάνη και των υπολοίπων δημοσιογράφων που αποκάλυψαν το σκάνδαλο Novartis, εκθέτει πρώτον από όλους τον πρωθυπουργό ο οποίος είχε προεξοφλήσει από το βήμα της Βουλής την ενοχή τους με βαρείς χαρακτηρισμούς σε μια προσπάθεια να επηρεάσει τη Δικαιοσύνη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ γνώριζε πολύ καλά την αθωότητά τους, καθώς εν γνώσει του είχε στηθεί το κατηγορητήριο το οποίο αποδόμησε με την απαλλακτική της πρόταση η αντεισαγγελέας Μετσοβίτου – Φλουρή, κατά παράβαση κάθε έννοιας δικαίου και τεκμηρίου αθωότητας είχε επιτεθεί τον περασμένο Ιανουάριο κατά των δημοσιογράφων σε μια βρώμικη επιχείρηση η οποία προκάλεσε σφοδρές εγχώριες και διεθνείς αντιδράσεις.

Ο πρωθυπουργός δεν έκρυψε το μίσος του για την ερευνητική δημοσιογραφία και τους εκπροσώπους της που ερευνούν σκοτεινές υποθέσεις διαφθοράς και διαπλοκής επί διακυβέρνησης Α. Σαμαρά και της δική του, λέγοντας απευθυνόμενος στον πρόεδρο το ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, «αυτό δεν λέγεται δημοσιογραφία, αυτό λέγεται συμμορία. Δε λέγεται ελευθεροτυπία αλλά ελευθερο-δολοφονία. Με αυτόν τον υπόκοσμο είστε αγκαλιά».

Ακούστε τι έλεγε:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter