Σκάνδαλο Novartis: Ο Άδωνης κατηγορεί τον… εισαγγελέα για τα «αδιευκρίνιστα»! (Video)

Σκάνδαλο Novartis: Ο Άδωνης κατηγορεί τον… εισαγγελέα για τα «αδιευκρίνιστα»! (Video)

«Αμπάριζα» έχει πάρει από το πρωί τις ενημερωτικές εκπομπές ο Άδωνης Γεωργιάδης για να πείσει για τη… σκευωρία(!) Novartis, μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις του Documento για το σκάνδαλο που όσο και αν προσπαθούν, δεν μπορούν να κουκουλώσουν. Και δεν μπορούν επειδή οι μεθοδεύσεις που ακολουθούνται προκειμένου να αποσιωπηθούν οι αποκαλύψεις δεν έχουν προηγούμενο.

Δείτε επίσης: Η σκευωρία έσκασε στα χέρια τους

Έτσι, από το πρωί της Δευτέρας ο Άδωνης Γεωργιάδης έχει βγει σε δύο τηλεοπτικούς σταθμούς. Πρώτα στο Open και αργότερα στον Real FM μιλώντας για τα πασίγνωστα -πλέον- «αδιευκρίνιστα ποσά» που βρέθηκαν στους λογαριασμούς του. Ωστόσο, στο Open, επέλεξε να επιτεθεί στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Τσίπρα, λέγοντάς πως πρόκειται για κάτι απολύτως ψευδές και θα έπρεπε να ντρέπεται ενώ κατηγόρησε ευθέως τον εισαγγελέα που εντόπισε το ποσό. Από την πλευρά του, ο Γιώργος Τσίπρας υπογράμμισε ότι η Δικαιοσύνη θα διερευνήσει το από πού βρέθηκαν τα χρήματα στον λογαριασμό του Υπουργού Ανάπτυξης. Ο Άδωνης, απάντησε πως το πόρισμα προέρχεται από τον οικονομικό εισαγγελέα δηλαδή από τη δικαιοσύνη και απεφάνθη ότι είναι απολύτως αθώος για να δεχθεί την απάντηση ότι λέει ψέματα.

Μάλιστα, εμφανώς εκτός ορίων ο Άδωνης Γεωργιάδης, επέλεξε να χαρακτηρίσει «γελοίο»(!) τον Γιώργο Τσίπρα, κλείνοντας το τηλέφωνο στην εκπομπή, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να του επιστρέφει τον χαρακτηρισμό.

Λίγη ώρα αργότερα, μίλησε και στον Real FM για το ίδιο θέμα…

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter