Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Τι δήλωσαν;

Σκάνδαλο Ντυνάν: Αίτημα στην επιτροπή «Πόθεν Έσχες» για τους πολιτικούς που νοσηλεύτηκαν τζάμπα

Αίτημα στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες κατέθεσε ο Αντώνης Μπαλωμενάκης για να διερευνηθεί αν όσοι πολιτικοί νοσηλεύτηκαν τσάμπα στο «Ερρίκος Ντυνάν» συμπεριέλαβαν στην δήλωση πόθεν έσχες τους ως δωρεά την μειωμένη ή άνευ τιμήματος νοσηλεία.

«Σύμφωνα με το ν. 3213/2003 οι υπόχρεοι για την υποβολή δήλωσης ¨πόθεν έσχες¨ υποχρεούνται να δηλώνουν τα έσοδά τους από κάθε πηγή» είπε ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία και πρόσθεσε: «Συμπεριλαμβάνονται, συνεπώς, και οι δωρεές».

Σε εκείνο το σημείο ο κ. Μπαλωμενάκης ενημέρωσε πως θα ζητηθεί από την Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία είναι πρόεδρος της Επιτροπής Πόθεν Έσχες, να ελεγχθούν οι δηλώσεις όσων πολιτικών νοσηλεύτηκαν άνευ τιμήματος για να διαπιστωθεί αν έπραξαν τα νόμιμα.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την έκθεση του -υψηλά αμειβόμενου για τρεις μήνες- Λιαρόπουλου, τα δωρεάν νοσήλια ζημίωσαν κατά 23 εκατ. ευρώ το «Ντυνάν», με το παράδοξο να είναι πως διώκεται μόνο ο Μαρτίνης για την «τρύπα» στα ταμεία του νοσοκομείου, ενώ όσοι δεν έβαλαν το χέρι στην τσέπη βρίσκονται στο απυρόβλητο. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.