Σκάνδαλο υποκλοπών: Επαφή Μητσοτάκη – Καραμανλή και Γεωργιάδη – Βελόπουλου

Σκάνδαλο υποκλοπών: Επαφή Μητσοτάκη – Καραμανλή και Γεωργιάδη – Βελόπουλου

Στην αντεπίθεση επιχειρεί να περάσει το σύστημα Μητσοτάκη μετά τη χθεσινή τοποθέτηση Καραμανλή για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr το βράδυ της Τετάρτης υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία των γραφείων Μητσοτάκη – Καραμανλή όπου συμφωνήθηκε η γραμμή άμυνας του Μαξίμου να είναι ότι η ομιλία Καραμανλή δεν εμπεριέχει αιχμές κατά της κυβέρνησης αλλά αυτονόητες αναφορές για τη διαφύλαξη της ομαλότητας του δημόσιου βίου. Σχετική αναφορά αναμένεται να κάνει στο briefing ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ο οποίος θα ζητήσει να διαβαστεί καλύτερα η τοποθέτηση Καραμανλή!

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Ανάπτυξης ‘Αδωνις Γεωργιάδης, συναντήθηκε στη Βουλή το πρωί με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο!

Σημειωτέων πως ο κ. Γεωργιάδης δεν είχε κάποιο λόγο να βρίσκεται στη Βουλή και πολλοί είναι εκείνοι που κάνουν λόγο για προγραμματισμένη συνάντηση! Προφανώς στο κυβερνητικό στρατόπεδο αναζητούν πρόθυμους κοινοβουλευτικούς συμμάχους προκειμένου να σπάσει το μέτωπο της Αντιπολίτευσης. Άλλωστε ουδείς πρέπει να λησμονεί την ομιλία Βελόπουλου προ ημερών στη Βουλή όπου έστρεψε τα βέλη του στον ΣΥΡΙΖΑ για τις υποκλοπές.

Διαβάστε επίσης

Παρέμβαση Καραμανλή: Σε πολύ δύσκολη θέση η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ο Καραμανλής αδειάζει Μητσοτάκη και ζητάει κάθαρση για το σκάνδαλο των υποκλοπών

Η μαντινάδα του Κώστα Καραμανλή που «τελείωσε» τον Μητσοτάκη και την αλαζονεία του (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter