Σκάνδαλο υποκλοπών: Πώς έγιναν οι αποστολές των παγιδευμένων με Predator μηνυμάτων SMS

Σκάνδαλο υποκλοπών: Πώς έγιναν οι αποστολές των παγιδευμένων με Predator μηνυμάτων SMS

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών και συγκεκριμένα με τις αποστολές μολυσμένων με το κατασκοπευτικό λογισμικό Predator βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καθημερινή» της Κυριακής αναφέρεται ότι η αποστολή μηνυμάτων με Predator προς πολιτικούς, δημοσιογράφους και επιχειρηματίες έγινε με τρεις προπληρωμένες κάρτες από τρεις ελληνικές εταιρείες.

Διαβάστε επίσης: Σκάνδαλο υποκλοπών: Τα SMS «παγίδες» που έλαβαν υπουργοί και δημοσιογράφοι – Πλήρης επιβεβαίωση του Documento

Στο δημοσίευμα αποκαλύπτονται ακόμη τα ονόματα των ατόμων που αγόρασαν τις προπληρωμένες κάρτες με στοιχεία «Κωνσταντίνος Κοσμίδης» και «Δημοσθένης Καλέλης».

Διαβάστε επίσης: «Πυρά» από Euractiv για το σκάνδαλο των υποκλοπών: Εδώ και ένα χρόνο η ελληνική Δικαιοσύνη δεν έχει φέρει κανένα αποτέλεσμα

Τα στοιχεία ανακάλυψε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και τα δύο ονόματα έχουν δηλωθεί ως κάτοικοι Αθηναίων, αλλά από τη μέχρι τώρα έρευνα δεν πρόκειται για πραγματικά πρόσωπα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter