Σκάνδαλο υποκλοπών: Σφυρίζει αδιάφορα ο Παναγιωτόπουλος για την παρακολούθηση Φλώρου (Video)

Σκάνδαλο υποκλοπών: Σφυρίζει αδιάφορα ο Παναγιωτόπουλος για την παρακολούθηση Φλώρου (Video)

Την ώρα που το σκάνδαλο των υποκλοπών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τις αποκαλύψεις να διαδέχονται η μία την άλλη, ο κυβερνητικός τραγέλαφος συνεχίζεται.

Στη σκιά των αποκαλύψεων του Documento για την παρακολούθηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου, ο υπουργός υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, φαίνεται πως… σφυρίζει αδιάφορα και μάλιστα για δεύτερη φορά, καθώς υπενθυμίζεται ότι και στη Βουλή, την περασμένη εβδομάδα, απαντώντας σε ερώτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση, είχε πει: «τι να διαψεύσω, αφού δεν γνωρίζω. Αφού δε γνωρίζω. Και τι σχέση έχω εγώ με τις παρακολουθήσεις; Καμία απολύτως, έτσι;»

Διαβάστε επίσης: Μέσω ΕΥΠ άκουγε αρχηγούς των ενόπλων δυνάμεων

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Άμυνας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Meeting Point» με την Όλγα Τρέμη και κλήθηκε να απαντήσει για το θέμα της παρακολούθησης του Κωνσταντίνου Φλώρου, ωστόσο προσπάθησε να αποφύγει να μιλήσει σχετικά.

«Έχω πει ότι δεν είναι ασφαλώς μια ευχάριστη κατάσταση αυτή με τις αποκαλύψεις που γίνονται, έστω και με τον τρόπο που γίνονται» σημείωσε αρχικά ο κ. Παναγιωτόπουλος και πρόσθεσε ότι «σε κάθε περίπτωση όμως επειδή αυτά τα ζητήματα άπτονται ευαίσθητων θεμάτων εσωτερικής και όχι μόνον ασφάλειας θα ήθελα να μην πω περισσότερα».

Διαβάστε επίσης: 

Σκάνδαλο υποκλοπών: Ο Παναγιωτόπουλος δεν διαψεύδει την παρακολούθηση Φλώρου (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter