Σκάνδαλο υποκλοπών: Χωρίς διευκρινίσεις η απάντηση της ΕΥΠ για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη

Σκάνδαλο υποκλοπών: Χωρίς διευκρινίσεις η απάντηση της ΕΥΠ για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη

Η ΕΥΠ απάντησε μεν στην ΑΔΑΕ που ζητούσε ενημέρωση σχετικά με την υπόθεση του Νίκου Ανδρουλάκη, δίχως ωστόσο να παρέχει διευκρινίσεις για τον λόγο παρακολούθησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε σχετικά: Σκάνδαλο υποκλοπών: Όλη η απόφαση του ΣτΕ για Ανδρουλάκη – «Δεν δικαιολογείται στο πλαίσιο λειτουργίας του κράτους δικαίου»

Μάλιστα, η ΕΥΠ παρέπεμψε την ολομέλεια της ΑΔΑΕ σε πληροφορίες που υπάρχουν αποτυπωμένες στη διάταξη άρσης απορρήτου στο κινητό του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ότι δηλαδή παρακολουθήθηκε για «λόγους εθνικής ασφάλειας», όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της «Καθημερινής».

Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών διατύπωσε μάλιστα την άποψη ότι η Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών δεν δύναται να λάβει ενημέρωση για περαιτέρω λεπτομέρειες διότι κάτι τέτοιο θα έθετε μεταξύ άλλων σε κίνδυνο τις σχέσεις της ΕΥΠ με ομόλογες υπηρεσίες του εξωτερικού, όπως δήλωσε πηγή με γνώση του θέματος στην «Καθημερινή».

Οι επόμενες ενέργειες της ΑΔΑΕ θα αποφασιστούν στην επόμενη συνεδρίαση της Ολομέλειας, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 22 Μαΐου.

Διαβάστε επίσης:

Μάριος Κάτσης: Ο Μητσοτάκης καλύπτει την κ. Κουτσουπιά για τους «ανθέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ»;

Ακροβασίες Μητσοτάκη για τη Συμφωνία των Πρεσπών – Επιμένει στη μη κύρωση των μνημονίων με τη Βόρεια Μακεδονία (Video)

Ρόμπερτ Φίτσο: Σταθερή αλλά «πολύ σοβαρή» η κατάσταση της υγείας του – Συγκαλείται συμβούλιο κρατικής ασφάλειας

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τρεις φορές τον κατήγγειλε, τον άφησαν ελεύθερο και τελικά την έσφαξε στη μέση του δρόμου (Video)

Σε απόγνωση οι Θεσσαλοί οκτώ μήνες μετά την καταστροφή – Όλα στο μηδέν, λένε στο Documento οι πλημμυροπαθείς

Απευθείας ανάθεση… προϊσταμένων στην ΑΑΔΕ – Καταγγελία κατά του Γ. Πιτσιλή για ευνοιοκρατία

Ισραηλινός ακαδημαϊκός ανακρίθηκε από το FBI στο αεροδρόμιο του Ντιτρόιτ – «Με ρωτούσαν για τη Χαμάς και ποιοι είναι οι Άραβες φίλοι μου»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter