Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Σκληρή απάντηση του πρωθυπουργού στη ΝΔ, για την αποκάλυψη του Documento

Mε την ρήση «Λαγός την φτέρη έσειε κακό του κεφαλιού του» απαντά το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του Documento.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, με την οποία απαντά στη ΝΔ για την αποκάλυψη του Documento, έχει ως εξής:

Ο κ. Μητσοτάκης, που αναγκάστηκε μετά τη γενική κατακραυγή και την πρόσφατη εξεταστική στη Βουλή, να προχωρήσει σε ρύθμιση των δανείων της εταιρείας "ΚΗΡΥΞ ΑΕ", της οποίας κύριος μέτοχος είναι ο ίδιος και εξέδιδε την εφημερίδα "Κήρυκας Χανίων", προσπαθεί να ρίξει λάσπη στην κυβέρνηση.

Έχοντας δικαιώσει τον τίτλο "στρατηγικός κακοπληρωτής" καλό θα είναι να μην προκαλεί και να πληρώσει τα χρέη του. Άλλωστε η ρύθμιση που του έχει γίνει (για χρέη 718.132 ευρώ θα πληρώνει 3.000 το μήνα και στις 2.11.2018 θα μπορεί να κάνει νέα ρύθμιση!...) προκαλεί το κοινό αίσθημα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.