Σκοταδιστικό παραλήρημα Μητροπολίτη Μόρφου: Βρείτε τρόπο να μη βάλουν μάσκα τα παιδιά σας (Video)

Σκοταδιστικό παραλήρημα Μητροπολίτη Μόρφου: Βρείτε τρόπο να μη βάλουν μάσκα τα παιδιά σας (Video)

Ο Μητροπολίτης Μόρφου, Νεόφυτος εξαπέλυσε «μύδρους» κατά της χρήσης μάσκας από μαθητές στα σχολεία. 

Ο Νεόφυτος «ξαναχτυπά» με δηλώσεις που παραπέμπουν σε σκοταδιστικές εποχές, καθώς στο παρελθόν έχει απασχολήσει εκ νέου την επικαιρότητα μέσω τοποθετήσεων γεμάτες ρατσιστική και ομοφοβική ρητορεία.

Αυτή τη φορά, μίλησε για τη χρήση μάσκας από τους μαθητές, μέτρο το οποίο -κατά τον ίδιο- θα συντελέσει μελλοντικά στο να φτιαχτεί κοινωνία… δαιμόνων. 

«Τα παιδιά σας και τα μάτια σας! Και τα μάτια και το στόμα, θέλουν πρόσωπο που να βλέπει τον Θεό χωρίς μάσκα! Εάν μάθουμε τα παιδιά μας από τώρα, με τις μάσκες, θα γίνει μια Κοινωνία μετά από 20 χρόνια, “δαιμόνων”! Όχι ανθρώπων! “Δαιμόνων”!», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Νεόφυτος κατά τη διάρκεια σύναξης στο χωριό Πλατανιστάσα της Κύπρου.

Το… παραλήρημα του ιερωμένου δεν σταματά εκεί, καθώς στη συνέχεια ο ίδιος κάλεσε τους γονείς να βρουν τρόπο ώστε τα παιδιά να μη βάλουν ποτέ τους μάσκα! Μάλιστα, υπογράμμισε πως: «είναι προτιμότερο να μείνουν λίγα χρόνια, λίγους μήνες χωρίς τα γράμματα, τα λεγόμενα, την Ευρώπης. Σιγά τα γράμματα. Ο Τοτός και οι Τοτοί»

Κλείνοντας την επικίνδυνη ρητορεία του, ο Μητροπολίτης Μόρφου σημείωσε ότι: «Θέλουν να εξωθήσουν την κοινωνία εις το χάος ώστε τρομαγμένοι και χαομένοι να πούμε: “Φέρτε μας το εμβόλιο!» 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter