Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Ζούσε με τη νεκρή αδερφή του στο σπίτι τους – Την είχε σκεπάσει με κουβέρτες και σεντόνια (Video)

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Ζούσε με τη νεκρή αδερφή του στο σπίτι τους – Την είχε σκεπάσει με κουβέρτες και σεντόνια (Video)

Μια συγκλονιστική ιστορία αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένας άνδρας ζούσε για μέρες μέσα σε διαμέρισμα με τη νεκρή αδελφή του στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, το μεσημέρι της Δευτέρας κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την Αστυνομία για ένα άνδρα που πετούσε αντικείμενα από το μπαλκόνι στον δρόμο. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του ΑΤ Λευκού Πύργου. Αξίζει να σημειωθεί πως για το άτομο υπήρχε εισαγγελική παραγγελία για εγκλεισμό σε ψυχιατρική κλινική.

 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το άτομο αρχικά αρνήθηκε να συνεργαστεί με τους αστυνομικούς, ωστόσο μετά από λίγη ώρα, επέτρεψε στους αστυνομικούς να μπουν στο διαμέρισμά του.

 

Όπως αναφέρει το Mega αστυνομικοί μπαίνοντας στο διαμέρισμα, βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Ό άντρας είχε σκεπάσει τη νεκρή αδερφή του με κουβέρτες και σεντόνια και είχε φτιάξει από πάνω έναν αυτοσχέδιο σταυρό. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η γυναίκα είχε φύγει από τη ζωή εδώ και αρκετές μέρες.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης αλλά και ιατροδικαστής. Προς το παρόν όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της γυναίκας. Ο αδερφός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης: Το Μαξίμου κρύβεται και δείχνει τη δικαιοσύνη για τη χάλκευση στοιχείων από την ΑΑΔΕ

Κακοκαιρία Avgi: Ποια σχολεία θα είναι κλειστά στην Αττική – LIVE η πορεία των φαινομένων τις επόμενες ώρες

Οι αγρότες κατέλαβαν συμβολικά την ΕΟ στον Πλατύκαμπο – Φωτιά έξω από τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Λαμία (Photos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter