Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Έπνιξε την 42χρονη κόρη του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει – Τι είπε στον γιο του (Video)

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Έπνιξε την 42χρονη κόρη του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει – Τι είπε στον γιο του (Video)

Σοκ έχει προκαλέσει το άγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη όπου ένας 69χρονος πατέρας φέρεται να έπνιξε την 42χρονη κόρη του ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Δείτε επίσης: Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας σκότωσε την 42χρονη κόρη του – Οι πρώτες πληροφορίες (Video)

Η 42χρονη εντοπίστηκε νεκρή σε διαμέρισμα στις Συκιές το απόγευμα της Τρίτης και τα τα ευρήματα του ιατροδικαστή έδειξαν ασφυκτικό θάνατο.

Ο 69χρονος εντοπίστηκε από την αστυνομία στο διαμέρισμά του στην Τούμπα έχοντας τραύματα στην κοιλιακή χώρα, πιθανόν στην προσπάθειά του να αυτοκτονήσει. Νοσηλεύεται τραυματισμένος στο Ιπποκράτειο.

Σύμφωνα με το Thesstoday.gr, η άτυχη γυναίκα έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας και αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα υγείας και βρέθηκε νεκρή από τον αδερφό της στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου όπου διέμενε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο πατέρας είπε στον γιο του ότι αυτός σκότωσε την κόρη του, καθώς δεν άντεχε να την βλέπει σε αυτήν την κατάσταση και στη συνέχεια θέλησε να αυτοκτονήσει.

Για το τραγικό περιστατικό έχει ξεκινήσει ήδη η προανάκριση από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

«Είχε σκλήρυνση κατά πλάκας»

Όπως είπε στην ΕΡΤ, κάτοικος της περιοχής και φίλη της κοπέλας: «Από τα 14 της η Κατερίνα είχε σκλήρυνση κατά πλάκας. Η κατάστασή της εξελίχθηκε έτσι και την καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι. Δεν γνωρίζω αν πονούσε, όταν ήρθε στο σπίτι μου δεν έδειχνε τέτοιο πράγμα. Ήταν ένα ευχάριστο και χαμογελαστό άτομο. Τη ρώτησα για την πάθησή της και μου είχε πει ότι έμαθε να ζει μ’ αυτή. Προσπαθούσε να σηκωθεί, να κάνει βηματάκια, έκανε φυσικοθεραπείες, προσπαθούσε, δεν το άφηνε. Ο πατέρας της ερχόταν και έμενε μαζί της, τη φρόντιζε κάποιες μέρες και κάποιες μέρες η κυρία που την κοιτούσε. Ήθελε συνεχή φροντίδα. Όποτε βλέπαμε τον πατέρα της, ήταν αμίλητος και αγέλαστος. Δεν μπορώ να πιστέψω έναν μπαμπά να σκοτώνει το παιδί του, επειδή δεν μπορεί να το βλέπει στο καροτσάκι».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter