Σοκ στο Τέξας: 3χρονη πυροβόλησε την 4χρονη αδερφή της και τη σκότωσε

Σοκ στο Τέξας: 3χρονη πυροβόλησε την 4χρονη αδερφή της και τη σκότωσε

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία έλαβε χώρα στο Χιούστον του Τέξας στις ΗΠΑ, όταν μια 3χρονη πυροβόλησε κατά λάθος την 4χρονη αδερφή της τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ το περιστατικό σημειώθηκε σε διαμέρισμα στο Χιούστον την Κυριακή, όπου βρίσκονταν τα δύο παιδιά με τους γονείς τους και φίλους τους. Τα παιδιά ξέφυγαν από την προσοχή των ενηλίκων και συνέβη το κακό.

Το 3χρονο κοριτσάκι φαίνεται ότι πήρε στα χέρια του ένα γεμάτο ημιαυτόματο πιστόλι που βρήκε στο σπίτι. Η οικογένεια άκουσε έναν πυροβολισμό και έτρεξε στο δωμάτιο, όπου βρήκαν το 4χρονο κορίτσι πεσμένο στο πάτωμα αναίσθητο.

«Το 3χρονο κορίτσι φέρεται να πυροβόλησε την 4χρονη. Φαίνεται να είναι ακούσιο», δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Χάρις Εντ Γκονζάλες. «Είναι μια ακόμα τραγική ιστορία ενός παιδιού που αποκτά πρόσβαση σε ένα πυροβόλο όπλο και βλάπτει κάποιον άλλο», δήλωσε ο σερίφης.

Ο σερίφης πρόσθεσε ότι η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και σημείωσε ότι, σε καταστάσεις όπως αυτή, είναι «πολύ πιθανό» να απαγγελθούν κατηγορίες σε ενήλικες.

Πηγή: CNN, ABC

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter