Σοκάρει η κυνική ομολογία του δολοφόνου της Αμερικανίδας βιολόγου: Ήθελα να κάνω σεξ

Σοκάρει η κυνική ομολογία του δολοφόνου της Αμερικανίδας βιολόγου: Ήθελα να κάνω σεξ

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο 27χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε την Αμερικανίδα βιολόγο Suzanne Eaton. 

Ο νεαρός πατέρας δύο παιδιών λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι πέρασε την πύλη του δικαστικού Μεγάρου των Χανίων προκειμένου να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του είναι στοιχειοθετημένη με τον εισαγγελέα να του ασκεί ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος.

Ο 27χρονος στη συνέχεια οδηγήθηκε στον ανακριτή Χανίων όπου ζήτησε κι έλαβε προθεσμία με αποτέλεσμα να απολογηθεί την Παρασκευή το πρωί.

Διαβάστε επίσης: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της ΕΛ.ΑΣ για την Αμερικανίδα βιολόγο – Τη βίασε και την σκότωσε (Video)

Αξίζει να σημειωθεί πως έξω από τα δικαστήρια Χανίων υπάρχουν αρκετοί δημοσιογράφοι που ήρθαν από το εξωτερικό για να καλύψουν το θέμα της άγριας δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου.

 «Ήθελα πολύ να κάνω σεξ»

Ο 27χρονος καθομολογία δολοφόνος της 27χρονος δήλωσε στην απολογία του πως αυτό που τον ώθησε στη δολοφονία της άτυχη βιολόγου ήταν η μεγάλη επιθυμία που είχε για σεξ.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 φέρεται να είπε στους αστυνομικούς:

«Είχα μεγάλη επιθυμία να κάνω σεξ. Πήρα το αυτοκίνητο και έψαχνα στις παραλίες να βρω μια γυναίκα. Έφτασα μέχρι το Κολυμπάρι. Πήρα τον δρόμο για το μνημείο επάνω από την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης. Στην επιστροφή είδα τη γυναίκα να τρέχει στον δρόμο. Δεν σταμάτησα. Προχώρησα και λίγο πιο πάνω έκανα αναστροφή. Είδα ότι δεν υπήρχε κανένας πεζός, κανένα αυτοκίνητο. Την πλησίασα από πίσω και τη χτύπησα με το αυτοκίνητο».

Είδε από τον καθρέφτη ότι η γυναίκα συνέχισε να έχει τις αισθήσεις της. Έκανε όπισθεν και τη χτύπησε ξανά.

«Έβγαλα από το πορτ μπαγκάζ μια ομπρέλα θαλάσσης. Πέταξα τα σίδερα και με το πανί την κάλυψα και την έβαλα στο πορτ μπαγκάζ. Έφυγα αμέσως και πήγα στο Ξαμουδοχώρι. Την έβγαλα από το αυτοκίνητο και ενώ ήταν αναίσθητη της έκανα σεξ!»

Όταν έπεσε αναίσθητη την έβαλε στο πορτ μπαγκάζ. Τη μετέφερε κοντά στο σπήλαιο.

Εκεί την κακοποίησε σεξουαλικά και την πέταξε σε ένα φρεάτιο στο παλιο Πυροβολείο. Οι ιστολογικές θα δώσουν την απάντηση αν η Suzanne Eaton ήταν ζωντανή όταν την πέταξε στη δαιδαλώδη στοά.

Πιστεύοντας ότι είχε κάνει το τέλειο έγκλημα σκέπασε την είσοδο του σπηλαίου με μια παλέτα και πήγε σε γειτονικό νεκροταφείο όπου έπλυνε το αυτοκίνητο… Στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του στο Μάλεμε.

«Έφυγα από το καταφύγιο και πήγα στο νεκροταφείο. Βρήκα ένα μπουκάλι χλωρίνη, πήρα το λάστιχο και έπλυνα το αυτοκίνητο. Πήγα στο σπίτι και δεν είπα τίποτα σε κανέναν. Γενικά σε κανέναν δεν έχω πει το παραμικρό. Ούτε στη γυναίκα μου, ούτε στον πατέρα μου» είπε ο δράστης σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter