Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την επίθεση των 100 χούλιγκαν σε 16χρονα παιδιά – Τα υποχρέωσαν να βγάλουν τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού και τις έκαψαν!

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την επίθεση των 100 χούλιγκαν σε 16χρονα παιδιά – Τα υποχρέωσαν να βγάλουν τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού και τις έκαψαν!

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες που προέρχονται από μαρτυρίες των σοκαρισμένων μικρών ποδοσφαιριστών της σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη που δέχτηκαν επίθεση από τους 100 χούλιγκαν, οι δράστες τα υποχρέωσαν να βγάλουν τις αθλητικές εμφανίσεις τους τις οποίες μάζεψαν μαζί με άλλο «ερυθρόλευκο» υλικό (τσάντες, φόρμες, μπλούζες κλπ) το οποίο -όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες το πήγαν έξω από την Τούμπα και το έκαψαν. Λέγεται μάλιστα ότι υπάρχει και σχετικό βίντεο από το κάψιμο των ρούχων.

Στο μεταξύ κι ενώ ο υπεύθυνος της σχολής Γιώργος Χοχλάκης, εξακολουθεί να νοσηλεύεται μετά την επίθεση που δέχθηκε με σιδερολοστό, πληροφορίες αναφέρουν πως η αστυνομία έχει ήδη ταυτοποιήσει ένα από τους δράστες της επίθεσης.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα ενημερώσει αναλυτικά με επιστολή τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ενώ ετοιμάζει και άλλες ενέργειες προκείμενου να βρεθούν οι δράστες και να οδηγηθούν στο εδώλιο.

Ανακοίνωση για την επίθεση στη σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη εξέδωσε η ΠΑΕ Αρης στην οποία αναφέρει: «Με αφορμή το χθεσινό θλιβερό περιστατικό βίας σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θεωρεί ότι είναι αυτονόητη υποχρέωση όλων μας να καταδικάσουμε τέτοια συμβάντα, αλλά δεν στεκόμαστε μόνο σε αυτό. Οφείλουμε όλοι να συμβάλουμε στην καταπολέμηση και εξάλειψη φαινομένων βίας απ’ όπου κι αν προέρχονται, ειδικότερα δε όταν αυτά συμβαίνουν σε παιδιά ηλικίας 16 και 17 χρόνων. Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του…»

Τέλος ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης τοποθετήθηκε για το θέμα μέσω tweet στο οποίο έγραψε: «Το αποτρόπαιο περιστατικό οργανωμένης επίθεσης απόψε στη Θεσσαλονίκη, σε 15χρονους, της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, καταδεικνύει την αδήριτη ανάγκη μηδενικής ανοχής στη βία, χωρίς να χάνουμε ούτε λεπτό. ΟΛΟΙ μαζί, ενάντια στους αυτουργούς, είναι κοινωνική προτεραιότητα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter