«Σόρρυ λάθος» λέει ο Μυλωνάκης αφού «καρφώνει» το Μαξίμου για τις υποκλοπές

«Σόρρυ λάθος» λέει ο Μυλωνάκης αφού «καρφώνει» το Μαξίμου για τις υποκλοπές
Πηγή: Twitter

Σε λάθος.. scrolling τα «ρίχνει» ο γενικός γραμματέας της Βουλής Γιώργος Μυλωνάκης, λίγη ώρα αφότου αποφάσισε να «καρφώσει» ουσιαστικά το Μέγαρο Μαξίμου για την υπόθεση των υποκλοπών, στο φόντο της χθεσινής ομολογίας-«βόμβα» του διοικητή της ΕΥΠ για παρακολούθηση του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη κατόπιν αιτήματος ξένων υπηρεσιών.

Διαβάστε επίσης: Η απάντηση Κουκάκη μετά την ομολογία – «βόμβα» του διοικητή της ΕΥΠ για τις παρακολουθήσεις

Συγκεκριμένα, ο μέχρι πρότινος στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, από την εποχή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επικρότησε μέσω Twitter ανάρτηση του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη. Το γεγονός αποτελεί πραγματικό «καρφί» για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο δημοσιογράφος έχει αναφερθεί ευθέως στον ρόλο τουΜ εγάρου Μαξίμου για εμπλοκή στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Η ανάρτηση – «καρφί» του Γιώργου Μυλωνάκη

Η ανάρτηση του Θανάση Κουκάκη είναι ουσιαστικά μία αναδημοσίευση άρθρου του Γιώργου Παπαχρήστου από τα νέα όπου ασχολείται εκτενώς με το σκάνδαλο των υποκλοπών, λέγοντας μάλιστα ότι πλήττει βάναυσα την εικόνα της κυβέρνησης.

Ο ίδιος λίγο αργότερα ωστόσο δεν δίστασε να διαψεύσει τον εαυτό του, «ρίχνοντας« την ευθύνη στο κακό scrolling. «Αν ελέγξετε ξανά το εν λόγω tweet Θα δείτε ότι δεν υπάρχει κανένα retweet από εμένα» ισχυρίζεται συγκεκριμένα ο Μυλωνάκης και συνεχίζει σε μια απέλπιδα προσπάθεια να δικαιολογηθεί για την απόκλιση από το κυβερνητικό αφήγημα: «Ως χρήστης του Twitter θα έχει τύχει να πατήσετε κατά το scrolling από λάθος like».

Δεδομένων των παραπάνω προκύπτει το εξής αποκαλυπτικό για το κυβερνητικό ήθος ερώτημα: Είναι δυνατόν ο γενικός γραμματέας της Βουλής και στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη να επικροτεί μία ανάρτηση ενός ανθρώπου που επώνυμα έχει καταγγείλει το μέγαρο Μαξίμου για εμπλοκή σε παράνομες παρακολουθήσεις;

Διαβάστε επίσης:

Ενωμένη αντιπολίτευση ξεσκεπάζει το «γαλάζιο» παρασκήνιο των τηλεφωνικών υποκλοπών

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter