Η απάντηση Κουκάκη μετά την ομολογία – «βόμβα» του διοικητή της ΕΥΠ για τις παρακολουθήσεις

Η απάντηση Κουκάκη μετά την ομολογία – «βόμβα» του διοικητή της ΕΥΠ για τις παρακολουθήσεις
Ο Θαν. Κουκάκης

Άμεση ήταν η απάντηση του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη μετά την πρωτοφανή ομολογία του διοικητή της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέων ότι η παρακολούθηση του δημοσιογράφου έγινε κατόπιν αιτήματος ξένων υπηρεσιών (!), χωρίς όμως να διευκρινίζει σε ποια χώρα ανήκουν οι εν λόγω υπηρεσίες και ποιοι ήταν οι λόγοι παρακολούθησης ενός οικονομικού συντάκτη που ερευνούσε τραπεζικά σκάνδαλα.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από τον… μουσικό διοικητή της ΕΥΠ: Αποκάλυψε πως η παρακολούθηση Κουκάκη έγινε κατόπιν εντολής ξένων υπηρεσιών

«Μου μεταφέρουν πως ο Διοικητής της ΕΥΠ παραδέχθηκε στην Βουλή την παρακολούθηση μου από την ΕΥΠ το 2020. Το έκανε με 4 μήνες καθυστέρηση. Ακόμη, μου μεταφέρουν πως υπονόησε πως αυτή η παρακολούθηση δήθεν έγινε μετά από αίτημα ξένης αρχής. Εμείς από τα επίσημα έγγραφα γνωρίζουμε πως η Βασιλική Βλάχου η επόπτης εισαγγελέας της ΕΥΠ διέταξε την παρακολούθηση μου για λόγους εθνικής ασφαλείας» σχολιάζει ο Θανάσης Κουκάκης μέσω Twitter εκθέτοντας τον διοικητή της ΕΥΠ και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο οποίος από όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του έθεσε υπό την άμεση αρμοδιότητά του την υπηρεσία πληροφοριών.

«Αν ξένη υπηρεσία αιτήθηκε στην ΕΥΠ να τεθεί υπό παρακολούθηση ένας Έλληνας οικονομικός συντάκτης, αναμένω να δημοσιευθεί το ποια ήταν αυτή και πως η επίκληση λόγων εθνικής ασφαλείας, ταυτίζεται με το δήθεν αίτημα ξένης αρχής», προσθέτει μεταξύ άλλων ο Θανάσης Κουκάκης, ενώ προαναγγέλλει νέες αποκαλύψεις σχετικά με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων σημειώνοντας: Η δημοσιογραφική έρευνα συνεχίζεται και είμαι σίγουρος ότι τις επόμενες ημέρες θα έρθουν στην επιφάνεια και άλλα στοιχεία που θα αποκαλύπτουν τα πολιτικά -και μη πρόσωπα – που είναι πίσω από τις παρακολουθήσεις με το Predator.

Ακολουθούν οι αναρτήσεις του Θανάση Κουκάκη:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter