«Ο εξευτελισμός σου συνεχίζεται και μαζί του ΕΣΥ» – Πυρά Πολάκη κατά Άδωνη και για την υπόθεση Καλλιάνου

«Ο εξευτελισμός σου συνεχίζεται και μαζί του ΕΣΥ» – Πυρά Πολάκη κατά Άδωνη και για την υπόθεση Καλλιάνου

«Ο εξευτελισμός σου συνεχίζεται και μαζί του ΕΣΥ» αναφέρεσει σε ανάρτηση του ο Παύλος Πολάκης κατηγορώντας τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή την υπόθεση Καλλιάνου και την κατάσταση που έχει περιέλθει το ΕΣΥ.

Η ανάρτηση Πολάκη:

Αδωνη Γεωργιαδη!!
Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΜΟΣ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ!!
1) Γιατι βαζεις να σκοτωθουν στην Κοζανη και στην Πτολεμαιδα λεγοντας πως θα κρατησεις ανοιχτη μονο τη Μεθ της Πτολεμαιδας (που ειναι κλειστη απο Νοεμβριο) ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΩΣ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΜΕΘ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;;;;;;;
Τοσο γελοιος και μικροψυχα πολιτικαντης εισαι ;;;
2) Στη φωτογραφια 2 φαινεται ολος ο εξευτελισμος που εχει φερει η πολιτικη σου των απογευματινων χειρουργειων!!
Υγ Για τις Μεθ θα τα πουμε στη Βουλη.Τι μας δωσατε το 2015 ,τι σας παραδωσαμε το 2019,ΤΙ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΕΠΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΝ 18000 ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ (ευτυχως υπηρχαν μερικοι δωρητες και φτιαχτηκαν μερικα κρεββατια) και τι κλεινετε τωρα!!
Επισης μην αρθροιζεις τα κρεββατια των στρατιωτικων νοσοκομειων και των ιδιωτικων ΜΕΘ για να κανεις τη συγκριση με εμας ,αυτα υπηρχαν και επι των ημερων μας!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΛΑΔΕΜΠΟΡΑ;;

Τις συνθήκες νοσηλείας του συζύγου της, Δημήτρη, στο «Αττικόν» κατήγγειλε προ ημερών η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι είχε δώσει «φακελάκι» στον γιατρό που επέβλεπε τον ασθενή.

«Εσείς τα χρήματα που δώσατε σε γιατρό, όπως έχει ακουστεί, τι σας είπε όταν τα έλαβε;», ήταν η ερώτηση της δημοσιογράφου του Alpha με τη μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου να απαντά ότι έλαβε τα χρήματα.

Παράλληλα, σημείωσε ότι τον σύζυγο της, «τον ακρωτηρίασαν μέσα σε ένα απλό δωμάτιο».

«Δεν υπήρχαν σεντόνια στο νοσοκομείο», πρόσθεσε, συμπληρώνοντας ότι η ίδια ενημερωνόταν συνεχώς ότι η υγεία του συζύγου της βελτιώνεται και πως θα έπαιρνε εξιτήριο σε λίγες ημέρες.

Διαβάστε επίσηςΟ ΙΣΑ «αδειάζει» τον Καλλιάνο – Οι υγειονομικοί του ΕΣΥ δίνουν με αυταπάρνηση μάχη για τον ασθενή

Καλλιάνος κατά Άδωνη: Τον έπαιρνα τηλέφωνο για τον πατέρα μου – Απορώ πως δεν βγαίνει να πει ότι έχω δίκιο

Νέα διάσταση στην υπόθεση του θανάτου του πατέρα του, Δημήτρη Καλλιάνου, έδωσε με δηλώσεις του το πρωί της Παρασκευής ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Καλλιάνος. Χαρακτηριστικά, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, έκανε τα πάντα για να βοηθήσει τον πατέρα του, πήρε τηλέφωνο τον υπουργό Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη για την υπόθεση του πατέρα του, και «εκλιπαρούσε» τον υπουργό να κάνει κάτι γιατί «πεθαίνει ο πατέρας μου».

Μάλιστα, ο Γιάννης Καλλιάνος, έβαλλε κατά του υπουργού λέγοντας ότι «απορώ πως δεν βγαίνει ο Άδωνης να πει ότι έχω δίκιο».

Διαβάστε περισσότεραΚαλλιάνος κατά Άδωνη: Τον έπαιρνα τηλέφωνο για τον πατέρα μου – Απορώ πως δεν βγαίνει να πει ότι έχω δίκιο (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter