Σοβαρό επεισόδιο στη δίκη για το ΚΕΕΛΠΝΟ: Φρουρός του Άδωνη Γεωργιάδη επιτέθηκε σε δικηγόρο 

Σοβαρό επεισόδιο στη δίκη για το ΚΕΕΛΠΝΟ: Φρουρός του Άδωνη Γεωργιάδη επιτέθηκε σε δικηγόρο 

Πανδαιμόνιο επικράτησε κατά τη διάρκεια της δίκης της αποκαλούμενης και ως «παρέας του ΚΕΕΛΠΝΟ» στο Γ’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Αστυνομικός της φρουράς του Άδωνη Γεωργιάδη απώθησε βίαια, σπρώχνοντας τον δικηγόρο, Γιάννη Απατσίδη, όταν ο εκείνος είπε για τον υπουργό Υγείας «τι είναι αυτά τα πράγματα, από που και ως πού ο κ. Γεωργιάδης παρεμβαίνει στη διαδικασία. Επειδή είναι υπουργός;»

Συγκεριμένα, ο κ. Γεωργιάδης, που ήταν στο ακροατήριο, παρενέβη την ώρα που εξεταζόταν ως μάρτυρας, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης λέγοντας: «τι διαδικασία είναι αυτή;»

Εν συνεχεία, ο φρουρός τον πλησίασε και τον έσπρωξε.

Αμέσως μετά, ο Γιάννης Απατσίδης ειδοποίησε την αστυνομία προκειμένου να καταθέσει μήνυση στον αστυνομικό φρουρό του Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος αποχώρησε μαζί με τον υπουργό.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Γεωργιάδης, εντελώς προκλητικά, ενώ είχε τελειώσει η δίκη είχε διακοπεί για τις 13 Μαρτίου, είπε απευθυνόμενος προς την έδρα πως δεν μπορεί το δικαστήριο να λαμβάνει υπόψιν το πρόγραμμα του κ. Πολάκη και να διακόπτει, ισχυριζόμενος ότι και ο ίδιος έχει βαρύ πρόγραμμα.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του δικαστηρίου, σχολίασε: «Δεν πρέπει να κλείσει έτσι η συνεδρίαση. Θα πρέπει να υπάρχει ο προσήκων σεβασμός».

Η τοποθέτηση Γεωργιάδη προκαλεί ουκ ολίγα ερωτήματα και θα πρέπει να λάβει θέση η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων καθώς ο κ. Γεωργιάδης δεν έχει κληθεί ως μάρτυρας στο δικαστήριο για κατ’ αντιπαράθεση εξέταση με τον κ. Πολάκη.

Είχε καταθέσει ως μάρτυρας σε προηγούμενο δικαστήριο και είχε ολοκληρώσει την κατάθεσή του.

Πρόκειται για καταφανή και ωμή παρέμβαση εν ενεργεία υπουργού σε δικαστήριο.

Δείτε επίσης: Νέα επιχείρηση συγκάλυψης για την «παρέα του ΚΕΕΛΠΝΟ»

Πολάκης: Αίτημα να καταθέσει και στη δεύτερη δίκη της «παρέας του ΚΕΕΛΠΝΟ» και τις παράνομες προσλήψεις

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter