Σούπερ Λίγκα 1: Νέα γκέλα για τον ΠΑΟΚ, 0-0 με τον ΠΑΣ, σβήνουν οι ελπίδες για τον τίτλο

Σούπερ Λίγκα 1: Νέα γκέλα για τον ΠΑΟΚ, 0-0 με τον ΠΑΣ, σβήνουν οι ελπίδες για τον τίτλο

Ούτε στα Γιάννενα τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος με τον ΠΑΣ (0-0) και με τη νέα απώλεια βαθμών σβήνουν και οι λιγοστές ελπίδες που είχε για τον τίτλο.

Στο πρώτο μέρος ο Δικέφαλος είχε μία κλασική ευκαιρία με τον Τόμας στο 20’ και παρά την κατοχή της μπάλας δεν μπόρεσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Τσιντώτα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ σπατάλησε αρκετό χρόνο και ξύπνησε στα τελευταία λεπτά. Στο 85’ ο Τσιντώτας σταμάτησε τον Τζίμα και στο 91’ ο Μπίσεσβαρ είχε σουτ στο δοκάρι.

«Γενικά χάσαμε το πρώτο ημίχρονο, είχαμε πολύ μεγάλες αποστάσεις και δεν αξιολογήσαμε σωστά κάποιες καταστάσεις. Σε τέτοια παιχνίδια αν σκοράρεις, τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά. Δημιουργήσαμε συνολικά 5-6 ευκαιρίες, εν αντιθέσει με τον αντίπαλο που δεν είχε καμία», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ρ. Λουτσέσκου.

Ο Αγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Καραχάλιο, Λώλη, Πήλιο.

ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Σόρια, Μπακαδήμας, Εραμούσπε, Πήλιος, Τζίνο, Ριένστρα, Καραχάλιος (33’ Λιάσος), Λώλης (58’ Ροσέρο, 80’ Φοφανά), Μπάλαν, Μορέιρα.

ΠΑΟΚ: Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες (46’ Σβαμπ), Ντόουγκλας Αουγκούστο, Φιλίπε Σοάρες, Νάρεϊ (68’ Αντρ. Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας, Τάισον (85’ Μπίσεσβαρ), Μπράντον (85’ Τζίμας).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter