Σούπερ Λίγκα: Περίπατος 6-0 του Ολυμπιακού με Λεβαδειακό

Σούπερ Λίγκα: Περίπατος 6-0 του Ολυμπιακού με Λεβαδειακό

Ξέσπασε ο Ολυμπιακός που συνέτριψε 6-0 τον Λεβαδειακό στην 25η αγωνιστική της Super League.

Μόλις στο 3′ ο Μπιέλ με ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 12′ ο Μπακαμπού έδωσε σκαφτή πάσα στον Φορτούνη αλλά τα πλασέ του έφυγε λίγο άουτ. Στο 14′ κοντινή κεφαλιά του Μαδούρα εδωσε ο Γκροφ. Στο 23′ απείλησε πρώτη φορά η Λιβαδειά με κεδαλιά του Συμελίδη λίγο άουτ και στο 27′ Γκροφ έσωσε δυο φορές σε κεφαλιά του Μασούρα. Ομως στο 39′ απο κόρνερ του Φορτούνη ο Χουάνγκ με μονοκόματο σουτ στη κίνηση έγραψε το 2-0.

Στο 50^ και πάλι ο Μπιέλ από ασίστ του Φορτούνη έκανε το 3-0. Συο 54′ ο Ολυμπικός κέρφισε πέναλτι σ2 χέρι του Τσάπρα και ο Μπακαμπου έκανε το 4-0. Στο 83′ ακυρώθηκε γκολ του Ελ Αραμπί ως οφσάιντ και στκ 86′ ο Κανός με δυνατό σουτ έκανε το 5-0 και δύο λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης έκανε το τελικό 6-0.

Ο διαιτητής Περράκης “κιτρίνισε” τους Μασούρα, Χάμοντ, Παζ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ανδρούτσος, Μπα, Ντόι, Ραμόν, Σαμασέκου, Χουάνγκ (56′ Κσάμι), Μασούρας (73′ Μπουτούτσι), Μπίελ (56′ Κανός), Φορτούνης (73′ Βαλμπουενά), Μπακαμπού (56′ Ελ Αραμπί)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Γκροφ, Βήχος, Παζ, Τσάπρας, Ντεντάκης, Χάμοντ (70′ Σαχπεκίδης), Μεχία (56′ Περέιρα), Γιαννιώτας (83′ Ντα Σίλβα), Συμελίδης (56′ Μπελμόντ), Βρακάς (70′ Νίκας), Δούμτσιος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter