Σπουδαία βράβευση για την FCA Greece

Σπουδαία βράβευση για την FCA Greece

Η εταιρεία τιμήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην εκδήλωση «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» λόγω των θετικών οικονομικών της αποτελεσμάτων, δείχνοντας την άνοδό της σε αυτόν τον τομέα.

Η FCA Greece εκπροσωπεί τις Fiat, Alfa Romeo, Abarth και Fiat Professional, ενώ από τον Απρίλιο του 2019, έχει ενταχθεί και η Jeep, ενισχύοντας την παρουσία της στην αγορά.

Στο πλαίσιο της βράβευσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της FCA Greece, Γιώργος Μπακόπουλος, σημείωσε. «Εκ μέρους της FCA Greece θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους διοργανωτές για αυτή την τόσο σημαντική διάκριση. Το γεγονός ότι η εταιρεία μας επιτυγχάνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να βραβευτεί στην κατηγορία Greek Business Champions μας γεμίζει χαρά, αλλά και ευθύνη.

Καταφέραμε στις δύσκολες συνθήκες της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου να σταθεροποιήσουμε τη θέση μας και παράλληλα συνεχίσαμε την ανάπτυξη του ομίλου επιδεικνύοντας σημαντικά μερίδια πωλήσεων, αλλά και αξιοσημείωτα οικονομικά αποτελέσματα. Με την πρόσφατη ένταξη και της μάρκας Jeep, η FCA Greece εκπροσωπεί πλέον το σύνολο των εταιρειών του ομίλου FCA στην Ελλάδα ενισχύοντας την παρουσία της μέσω της παροχής μιας ακόμα ευρύτερης γκάμας προϊόντων και υπηρεσιών προς το αγοραστικό κοινό».

Πηγή: FCA Greece

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter