Στα… όριά του έφτασε το Netflix – «Έπεσε» σε πολλές χώρες

Στα… όριά του έφτασε το Netflix – «Έπεσε» σε πολλές χώρες

Χιλιάδες χρήστες από πολλές χώρες της Ευρώπης αλλά και στις ΗΠΑ ανέφεραν ότι η δημοφιλής πλατφόρμα ψυχαγωγίας παρουσίασε προβλήματα στη λειτουργία της.

Πάνω από το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού βρίσκεται σε «καραντίνα» λόγω της εξάπλωσης του Covid-19, με δισεκατομμύρια ανθρώπους να μένουν σπίτι, προκειμένου να περιορίσουν την περαιτέρω διασπορά του ιού.

Μία από τις κυριότερες ενασχολήσεις όσων μένουν σπίτι είναι η παρακολούθηση σειρών και ταινιών στο Netflix. Κάθε λεπτό, εκατομμύρια χρήστες συνδέονται στην υπηρεσία, η οποία, όπως μεταδίδουν αρκετά ξένα ειδησεογραφικά, εμφανίζεται ως μη διαθέσιμη σε αρκετές χώρες της Ευρώπης αλλά και στις ΗΠΑ.

Χιλιάδες χρήστες της πλατφόρμας επισημαίνουν τα προβλήματα σύνδεσης που αντιμετωπίζουν μέσω Twitter. Τα παράπονα έχουν να κάνουν με την αδυναμία σύνδεσης στην πλατφόρμα αλλά και τις χαμηλές ταχύτητες διανομής του stream.

Όπως σημειώνει η βρετανική ιστοσελίδα independent.co.uk:

«Η σελίδα αρνούταν να φορτώσει, έπειτα από τη σύνδεση των χρηστών. Προβλήματα εντοπίστηκαν και καταγράφηκαν και από χρήστες που χρησιμοποιούν την εφαρμογή».

Η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο δύσκολη κρίνοντας από το γεγονός πως αρκετοί εργαζόμενοι στην τεχνική υποστήριξη της πλατφόρμας ψυχαγωγίας εργάζονται από το σπίτι.

«Η εφαρμογή «Down Detector» έδειξε ότι η σύνδεση με το Netflix έχει καταστεί προβληματική σε πολλές χώρες του κόσμου και κυρίως στην Ευρώπη, στην οποία παρουσιάστηκαν προβλήματα το απόγευμα της Τετάρτης, στις ώρες αιχμής, όταν αρκετοί εργαζόμενοι τελειώνουν από τις βάρδιές τους και επιλέγουν να συνδεθούν στην υπηρεσία», σημειώνεται στο κείμενο του Independent.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter