Στέλεχος της ΝΔ μπλόκαρε τον Νίκο Ζήση επειδή θύμισε «τις μητέρες των Τεμπών»

Στέλεχος της ΝΔ μπλόκαρε τον Νίκο Ζήση επειδή θύμισε «τις μητέρες των Τεμπών»

Σε μία δημόσια καταγγελία προχώρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Νίκος Ζήσης που έχασε την σύζυγό του και μητέρα του γιου τους, Αθηνά Κατσάρα στο έγκλημα των Τεμπών. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, ο Μπάμπης Μπρουσκέλης, πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Πιερίας της ΝΔ διέγραψε σχόλιά του και στην συνέχεια τον μπλόκαρε. Ο λόγος; Τόλμησε να γράψει σε αναρτημένη φωτογραφία για την γιορτής της Μητέρας το εξής σχόλιο: «Χρόνια πολλά και στις Μητέρες των Τεμπών που δεν θα γιορτάσουν ξανά αυτή την ημέρα».

Το σχόλιο του κ. Ζήση επεκτάθηκε και σε επικείμενη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη για την οποία έγραψε σχετικά: «με τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών θα συναντηθεί, η μάλλον καλύτερα έχει τα κότσια να συναντηθεί».

Όπως γράφει στην ίδια ανάρτηση ο κ. Ζήσης «Ούτε απάντηση πήρα στο σχόλιο, ούτε προσωπικό μήνυμα, μια και έξω διαγραφή και μπλοκ … Μπράβο Πρόεδρε και εις ανώτερα … Τόση δημοκρατία είχαμε να δούμε από την χούντα …!!!»

Η λογοκρισία περνάει πλέον σε άλλο επίπεδο, άλλωστε είναι γνωστό πως η κυβέρνηση κάτι ό, τι μπορεί για να αποσιωπήσει πιθανές συζητήσεις και αντιδράσεις για το έγκλημα των Τεμπών ενόψει και των επικείμενων ευρωεκλογών. Βέβαια, οι συγγενείς των θυμάτων είναι αποφασισμένοι να φτάσουν το μαχαίρι στο κόκκαλο μέχρις ότου αποκαλυφθεί η αλήθεια για το έγκλημα που προσπαθούν να συγκαλύψουν.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης: Έγκλημα Τέμπη: Νέα έκθεση στον ανακριτή – «To φρενάρισμα του μηχανοδηγού της εμπορικής έσωσε ζωές, θα είχαν χαθεί περισσότεροι»

Έγκλημα Τέμπη: Οι καταθέσεις που καίνε για την 717 – Το «μπάζωμα» της έρευνας και οι ευθύνες

Τέμπη – Αποκάλυψη documentonews.gr: Αυτά είναι τα ηχητικά των συνομιλιών πριν και μετά το «νεκρό» 11λεπτο (Audio)

Άγνοια Μαρινάκη για τα «11 λεπτά σιγής» πριν από την τραγωδία στα Τέμπη

Στέφανος Κασσελάκης – Τέμπη: «Όλος ο ελληνικός λαός θέλει να δει δικαιοσύνη»

Νέα έκθεση για τα Τέμπη: Η εμπορική αμαξοστοιχία μετέφερε εύφλεκτη ουσία που προκάλεσε την έκρηξη – Οι Αρχές εξαφάνισαν στοιχεία

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter