Στέλεχος του Ρουβίκωνα απαντά στο διάγγελμα Μητσοτάκη

Στέλεχος του Ρουβίκωνα απαντά στο διάγγελμα Μητσοτάκη

Με ανάρτησή του στο Facebook, φερόμενο στέλεχος του Ρουβίκωνα απαντά στο χθεσινό διάγγελμα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά την έφοδο μελών της οργάνωσης στο ΣτΕ.

Την επιλεκτική ευαισθησία του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις δράσεις του Ρουβίκωνα σχολιάζει στο Facebook ο Γιώργος Κ.:

«Ο Μητσοτάκης έβγαλε.. τηλεοπτικό διάγγελμα για μας.Το ακροδεξιό-νεοφιλελεύθερο υβρίδιο της ΝΔ στα καλύτερα του. Εμείς δεν βγάζουμε διαγγέλματα. Ότι είναι να πούμε στον Μητσοτάκη θα του το πούμε από κοντά και σύντομα.»

Νωρίτερα, ο ίδιος σε ανάρτησή του είχε σχολιάσει την ανακοίνωση των δικαστών του ΣτΕ, στην οποία επεναλαμβάνει το σκεπτικό της επίθεσης με μπογιές και τρικάκια, στο ΣτΕ

«Οι άνθρωποι που νομιμοποιούν με τις αποφάσεις τους τις μειώσεις μισθών και συντάξεων εκατομμυρίων ανθρώπων στέλνοντας τους στην ανέχεια, ενώ παράλληλα οι ίδιοι ζουν με μισθούς χιλιάδων ευρώ κάνοντας αυξήσεις στους.. εαυτούς τους, ζητούν την σύλληψη μας…

Νομίζετε ότι οι συλλήψεις οι διώξεις και ενδεχομένως και οι φυλακίσεις θα μας σταματήσουν; Αυταπατάστε κύριοι. Ότι υπηρετεί την πραγματική δικαιοσύνη δεν καταστέλλεται παρά μόνο θεριεύει.»

Σημειώνεται πως από τον φιλικό προς την αξιωματική αντιπολίτευση Τύπο η απάντηση σχολιάζεται ως «απειλή» προς τη Ν.Δ 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter