Στέλιος Καζαντζίδης: Η ζωή του γίνεται ταινία – Ποιος γνωστός τραγουδιστής θα τον υποδυθεί (Video)

Στέλιος Καζαντζίδης: Η ζωή του γίνεται ταινία – Ποιος γνωστός τραγουδιστής θα τον υποδυθεί (Video)

Στη μεγάλη οθόνη αναμένεται να μεταφερθεί η ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη, που πέθανε πριν από 23 χρόνια.

Οι συντελεστές ζήτησαν και πήραν τα δικαιώματα από τη Βάσω Καζαντζίδη, σύζυγο του τραγουδιστή. Η βιογραφική ταινία, αφιερωμένη στον Στέλιο Καζαντζίδη, θα βγει σε δύο μέρη.

Ο τραγουδιστής που θα κληθεί να ενσαρκώσει τον σπουδαίο ερμηνευτή, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι ο Χρήστος Μάστορας.

Ο  frontman τους συγκροτήματος «Μέλισσες»  θα παίξει τον λαϊκό τραγουδιστή στο πρώτο μισό της ζωής και της καριέρας του στην κινηματογραφική βιογραφία που ετοιμάζεται με την έγκριση της οικογένειας του Στέλιου Καζαντζίδη. Αυτή άλλωστε ήταν και η επιθυμία του τραγουδιστή, πριν φύγει από τη ζωή.

Το σενάριο γράφει η Κατερίνα Μπέη που έγραψε και εκείνο της ταινίας για τη ζωή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, ενώ ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα υπόλοιπα πρόσωπα του καστ.

Μιλώντας η Βάσω Καζαντζίδη σε εκπομπή του ΑΝΤ1 αποκάλυψε πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν από την άνοιξη και πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για την επιλογή του Χρήστου Μάστορα.

«Ήταν αυτό που περίμενα, μία πρόταση σοβαρή και έγινε, οπότε τώρα ολοκληρώνεται και έτσι αν μας βλέπει και ο Στέλιος από ψηλά πιστεύω να είναι χαρούμενος γιατί πραγματοποιείται αυτό που ήθελε! Οπωσδήποτε θα πάω στα γυρίσματα, οπωσδήποτε γιατί θα γίνουν γυρίσματα και στον Άγιο Κωσταντίνο. Εκεί ο Στέλιος πέρασε τα καλύτερα του χρόνια. Ήταν ένα κομμάτι που το λάτρεψε».

Για τον Χρήστο Μάστορα δήλωσε πως «ένα νέο παιδί! Χαίρομαι ειλικρινά! Αλλά δεν το ξέρω γιατί δεν το έχουμε συζητήσει Κάποια στιγμή θα με ενημερώσουν κι εμένα και τον αδελφό του, τον Στάθη,  ποιοι θα είναι οι ηθοποιοί».

Διαβάστε επίσης:

Παπαδάκης σε Αναστασοπούλου: «Μη μου μιλάς έτσι, θα πάω στη Σταματίνα να τα πω όλα» (Video)

Ο μελισσοκόμος με τα ράστα επιστρέφει και βάζει τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ στη θέση τους (Video)

Γιώργος Λαμπάτος: Τι ζητάει από τον Μάρκο Σεφερλή μέσα από το νοσοκομείο (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter