Γιώργος Λαμπάτος: Τι ζητάει από τον Μάρκο Σεφερλή μέσα από το νοσοκομείο (Video)

Γιώργος Λαμπάτος: Τι ζητάει από τον Μάρκο Σεφερλή μέσα από το νοσοκομείο (Video)
(Facebook)

Στο Λαϊκό Νοσοκομείο νοσηλεύεται ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος καθώς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο ισχίο του απευθύνοντας δημόσια έκκληση στον Μάρκο Σεφερλή.

Ο ηθοποιός, που μέχρι πρόσφατα βρισκόταν σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και παρακάλεσε τον Μάρκο Σεφερλή να αποσυρθεί από το νόμιμο δικαίωμά του να λαμβάνει κάποιο ποσό από τον ίδιο, εξαιτίας δικαστικής απόφασης.

«Τα εισοδήματα μου είναι πενιχρά. Περιμένω ο Μάρκος να αποσύρει το ποσό που μου παρακρατά με δικαστή απόφαση κάθε μήνα. Είμαι διατεθειμένος να πάω να τον δω και να μιλήσουμε, γιατί δεν έχω μαζί του κάτι προσωπικό.

Και σας είπα αυτό όπου έκανα ήταν μια κραυγή αγωνίας εκ μέρους μου να τονίσω ότι εδώ είμαι κι εγώ, υπάρχω γιατί δεν με χρησιμοποιούσαν πολύ στην δουλειά και τα καλύτερά μου χρόνια έφευγαν έτσι, χωρίς να εργάζομαι».

Η απάντηση του δικηγόρου του Μάρκου Σεφερλή

«Είναι κατασχεμένοι λογαριασμοί του κυρίου Λαμπάτου. Αυτό είναι γνωστό από το 2021. Οφείλει χρήματα στον κύριο Σεφερλή. Είναι 4 χρόνια αυτή η ιστορία. Είναι κατασχεμένοι οι τραπεζικοί του λογαριασμοί σε 4 τράπεζες. Ο κύριος Σεφερλής δεν έχει πάρει ούτε 1 ευρώ. Όταν κατασχέθηκαν οι λογαριασμοί το 2021 αν θυμάμαι καλά, δεν υπήρχε ούτε 1 ευρώ. Οι λογαριασμοί είναι δεσμευμένοι. Μπορεί να μπει 1 ευρώ τώρα και εμείς να το μάθουμε σε 2 χρόνια. Δεν γνωρίζω αν κάνει πίσω από τις διεκδικήσεις των 500 ευρώ. Το ποσό του Διονύσου από όσο ξέρω ήταν ποσό που ίσχυε για συγκεκριμένα διαστήματα, όταν παίζονταν οι ταινίες. Τα 500 ευρώ δηλαδή ήταν σε ετήσια βάση».

Η μεταξύ τους διαμάχη

Ο Γιώργος Λαμπάτος είχε καταγγείλει τον Μάρκο Σεφερλή για τη θεατρική παράσταση «Ηλίας του 16ου» που ανέβηκε το 2022, με την κατηγορία πως δεχόταν πραγματικό ξυλοδαρμό πάνω στη σκηνή, σε στιγμή που το σενάριο ήθελε τον ήρωα του Μάρκου Σεφερλή να χτυπάει τον ήρωα του Γιώργου Λαμπάτου.

Ο Μάρκος Σεφερλής προσέφυγε 2 φορές στα δικαστήρια, δικαιώθηκε και για την υπόθεση, επιδικάστηκε αποζημίωση 7.000 ευρώ αρχικά και επιπλέον 5.000, ποσά τα οποία κλήθηκε να καταβάλει ο Γιώργος Λαμπάτος στον Μάρκο Σεφερλή. Το δικαστήριο προειδοποίησε πως σε επόμενη φορά που ο Γιώργος Λαμπάτος θα αναφερθεί ξανά στους ίδιους ισχυρισμούς -που έχουν κριθεί ήδη ως συκοφαντικοί- θα καταβάλει το ποσό των 500 ευρώ στον Μάρκο Σεφερλή, για κάθε αναφορά του ονόματός του.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λαμπάτος: Ποιος του χάρισε ένα σπίτι μετά την έκκληση για βοήθεια

Γιώργος Λαμπάτος: «Ξέρεις τι είναι να μην έχω πολλές φορές ένα κομμάτι ψωμί;»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter